2777
2789
عنوان

دستان بی النگو

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 146 پست
چون حرفت واقعا زشت بود

والا من نگفتم اونا بدن من خوبم. من گفتم در کل دخترای شهرستان و روستا اعتقاد ب النگو اندلختن دارن از مچ تا زیر گلو

توهین نکردم. شما توی پیش زمینه ذهنتون دهات و شهرستان فحش حساب میشه !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من نگفتم اونا بدن من خوبم. من گفتم در کل دخترای شهرستان و روستا اعتقاد ب النگو اندلختن دارن از ...

شما حسودیت میشه حتما 

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌
خیلی حرفت زشت بود 

والا من نگفتم اونا بدن من خوبم. من گفتم در کل دخترای شهرستان و روستا اعتقاد ب النگو اندلختن دارن از مچ تا زیر گلو

یه خانومی که با اینکه النگوهاشو میخواسته ولی بخاطر زندگیش اونا رو فروخته

خیلی دردناکه خدایی 

یه النگو داشتم  موقع فروشش برای کار ضروری دلم ریش شد یعنی

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
الان شهرستان بنظرت خیلی بی کلاس و خز میاد که اینطور نوشتی؟؟؟ کل ایرانو شهرستان تشکیل داده یک شهرشم ح ...

والا من نگفتم اونا بدن من خوبم. من گفتم در کل دخترای شهرستان و روستا اعتقاد ب النگو اندلختن دارن از ...

لطفا یکم ارومتر نه ازنطر من دهات وشهرستان فحش نیست،اما اینکه میگید فقط دهاتیا وشهرستانیا النگو میندازن زشته،اگر اینجوره من افتخار میکنم دهاتیم،بحث اعتقادم نیست یه نوع علاقس بااحترام به نظر شما دوست عزیز😊

ن ولی فک کن ادم ک داشته باشه استفاده میکنه 

چ شهری  چ دهاتی  چ فقیر چ ثروتمند  

عزیزم یکم ملایمتر ؛من شهری هستم تو خود تهران بدنیا اومدم وبزرگ شدم ت  یکی از مناطق خوبش (اینا ت ...

دقیقا علاقه شخصیه منم تا دوسال پیش عاشق النگو بودم و دستم پر بود .یعنی معروف بودم به النگو .

ولی یهو بدم اومد .نمیدونم به چه دلیل .اصلا دیگه از چشم افتاد .

خانمِ پیش زمینه با کلمات بازی نکن! خودت خوب فهمیدی چی گفتی! یه کاری که بنظرت خز بود به شهرستان نسبت دادی! گویا شهرستانای زیادی هم نرفتی ببینی مردمش چجورین شهرستانی هست خیلیا از پایتخت نشینا به گرد پاش نمیرسن از نطر فرهنگ و شخصیت و پرستیژ