georgina مدیر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3424 عنوان بچه ها ببینین مدل کابینتام خوبه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 62 پست بچه ها الان عکساشو میفرستم بیاید نظر بدید خوبه؟ برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست... 1398/04/13 | 00:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلن۷۳ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 16913 من عاشق این مدل کابینتم.😍 اره خیلی زیباست به نظر منم کاربر قدیمی فراموشکار 🤦♀ 💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞
georgina مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3424 خخخ چه جالب امان از دست آقایون 😂 هرجور راحتین عزیزم با دل خوش زندگیتونو شروع کنید.♥️چون من الا ... کشو هایی که زیر گازم هستنو گفت میتونم ی مخفی کوچولو بهش بدم برای قاشق و چنگال و اینا..اون دوتا هم قابلمه هات... برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
georgina مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3424 اهان خب نمیدونم به نظر خودت مثلا ی موقع که ظرف زیاد داشته باشی که اون بالای سینک جا نمیشه&nbs ... آره درست میگی برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
georgina مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3424 استارتر یه چیز دیگه ببخشیدا چون نظر خواستی میگم اینا واسه چین؟به نظرت نباشن بهتر نیس؟ اینا یکیش توش هود مخفیه..یکیش آبچکون ظرفشور..اونم که بالاسر لباسشویی کابینته...اینا مدل پله هستن..طرف گفت جدیده برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
ویداا عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 3310 اینا یکیش توش هود مخفیه..یکیش آبچکون ظرفشور..اونم که بالاسر لباسشویی کابینته... اینا مدل پله هستن.. ... اهان فک کردم به جای اب چکون و هود کابینه اگ اینجوریه که خوبه👍🏻😍 خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
georgina مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3424 فک کنم دوباره باید بهش بگیم بیاد ی جور دیگه طرح بزنه واسمون😂😂 برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
georgina مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3424 نگفته بودی جنس کابینتاتو که! یعنی های گلس کار میکنی؟ آره های گلس...اولش که نشونم داد سینک جای لباسشویی بود و لباسشویی بغل گاز...مامانمم بهم میگه سینکتو بزار کنار باشه..نمیدونم چیکار کنم برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
georgina مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3424 اهان خب نمیدونم به نظر خودت مثلا ی موقع که ظرف زیاد داشته باشی که اون بالای سینک جا نمیشه&nbs ... ببین بالای سینکم آبچکون هست اما مخفیه هودمم بالای گازه اما مخفیه..جا برای ظرفای شستم دارم ولی کنار سینکم یکم جا کمه برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
هلن۷۳ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 16913 آره های گلس...اولش که نشونم داد سینک جای لباسشویی بود و لباسشویی بغل گاز...مامانمم بهم میگه سینکتو ب ... ماشین لباسشویی و گاز بی ربط هستن معمولا شوینده ها ی طرفن سینکو ببر کنار ماشین کاربر قدیمی فراموشکار 🤦♀ 💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞
هلن۷۳ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 16913 ببین بالای سینکم آبچکون هست اما مخفیه هودمم بالای گازه اما مخفیه..جا برای ظرفای شستم دارم ولی کنار س ... قطعا اون ابچکون بالا کمه کاربر قدیمی فراموشکار 🤦♀ 💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞
georgina مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3424 ماشین لباسشویی و گاز بی ربط هستن معمولا شوینده ها ی طرفن سینکو ببر کنار ماشین نمیشه😭جای گازم همون جاست فقط جای دیگه نمیتونن ببرند..یعنی میگی لباسشویی و سینکم ی طرف گازمم کنار باشه یعنی جای لباسشوی؟ برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
هنا۹۸ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 4212 ام دی اف هایگلاس های گلس خش بر نمیداره؟؟ گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
georgina مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3424 های گلس خش بر نمیداره؟؟ نه ندیدم از اطرافیانم خش برداشته باشه برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
هلن۷۳ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 16913 نمیشه😭 جای گازم همون جاست فقط جای دیگه نمیتونن ببرند..یعنی میگی لباسشویی و سینکم ی طرف گازم ... نننننه جای گازو عوض نکن اوکیه فقط سینکو ببر کنار ماشین لباسشویی کاربر قدیمی فراموشکار 🤦♀ 💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞
georgina مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3424 نننننه جای گازو عوض نکن اوکیه فقط سینکو ببر کنار ماشین لباسشویی جا نداره ماشین لباسشوییم برای سینک که دیگه..حالا دوباره بهش میگیم بیاد ی چندتا تغییر بدم دوباره برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...