2777
2789
کاراییش چیه؟ 

وقتی بازش میکنی از لولای وسطش باز میشه و چندتا طبقه هست توش.. من دوتا کابینت ال دارم که یکیشو آبگرمکنم میره توش و یکیشم  توش چندتا طبقه هست که جا داره

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
سه تا رو نامزدم دوست نداشت کلا اون خیلی نظر میداد😐 گفت اگه نظرت عوض شد یکی دیگشو بگو حالت مخفی بزا ...

عزیزم منم هرجا دیدم سه تا هس بنظرم که شیکتره

نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم باکس ها رو حذف نکن فقط تعداد بیشتر و کوچیکتر و هر دو طرف بذار.بعد میتونی گلدون های کوچیک مینیا ...

گفتم زیاد باکس ندم که نخوام وسیله تزینی زیاد بخرم...الانم که بچه ها دارند میگن باکس مدش رفته

پول برای سوپرمارکت نداریم خیلی گرون میشه.. چیدمانش جاهای دیگش مشکلی نداره خوبه بنظرتون؟جای گاز و سی ...

ببین از نظر معماری 

گاز و سینک و ظرفشویی اگر تشکیل یک مثلث بدن بهتره 

مثلا نگاه کن تو الان کاز و سینکو کنار هم گذاشتی قطعا مواقعی که مهمون داری دهنت سرویسه 

چون کنار سینک باید حداقل ی کابینت کمکی داشته باشی 

کنار گازم هم همینطور 

از طرفی ماشین ظرفشویی رو گذاشتی اونطرف در حالی که اونو باید کنار ظرفشویی کار کنی 

به نظرم سینکو ببر کنار اون 

گاز بزار همونجا باشه 

اونطوری عالمه فضای روی کابینت داری که بعدا میتونی استفاده مفید کنی مثلا ماکروویو بزاری و ... 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
ببین از نظر معماری  گاز و سینک و ظرفشویی اگر تشکیل یک مثلث بدن بهتره  مثلا نگاه کن تو ال ...

البته الانم خوبه 

نظر شخصیمو گفتم 

ببین از نظر معماری  گاز و سینک و ظرفشویی اگر تشکیل یک مثلث بدن بهتره  مثلا نگاه کن تو ال ...

ماشین ظرفشویی که نمیگیرم،یعنی نظرشما اینه که جایه سینک و ماشین لباسشویی رو عوض کنم؟

سه تا رو نامزدم دوست نداشت کلا اون خیلی نظر میداد😐 گفت اگه نظرت عوض شد یکی دیگشو بگو حالت مخفی بزا ...

خخخ چه جالب امان از دست آقایون 😂 هرجور راحتین عزیزم با دل خوش زندگیتونو شروع کنید.♥️چون من الان دوتا کشو دارم خیلی عمیقن و بی مصرف زیر گازهم نیستش همش میگم کاش سه تابودن و زیر گاز بود😊

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
ماشین ظرفشویی که نمیگیرم،یعنی نظرشما اینه که جایه سینک و ماشین لباسشویی رو عوض کنم؟

اهان 

خب نمیدونم به نظر خودت مثلا ی موقع که ظرف زیاد داشته باشی که اون بالای سینک جا نمیشه 

کنار سینک لازم میشه ی اب چکون بزاری 

از اون طرفم گاز هست با قابلمه و ... و کناز گاز قطعا ی میزکار احتیاج داری 

به نطرم اون طرف خیلی شلوغ میشه 

اینا که برای کابینت ممبران کلاسیکه....من دارم اسپرت کار میکنم نمیتونم کنار آشپزخونمو ازاینا کار کنم

نگفته بودی جنس کابینتاتو که! 

یعنی های گلس کار میکنی؟