2777
2789
خخخ چه جالب امان از دست آقایون 😂 هرجور راحتین عزیزم با دل خوش زندگیتونو شروع کنید.♥️چون من الا ...

کشو هایی که زیر گازم هستنو گفت میتونم ی مخفی کوچولو بهش بدم برای قاشق و چنگال و اینا..اون دوتا هم قابلمه هات...

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر یه چیز دیگه ببخشیدا چون نظر خواستی میگم اینا واسه چین؟به نظرت نباشن بهتر نیس؟

اینا یکیش توش هود مخفیه..یکیش آبچکون ظرفشور..اونم که بالاسر لباسشویی کابینته...

اینا مدل پله هستن..طرف گفت جدیده

اینا یکیش توش هود مخفیه..یکیش آبچکون ظرفشور..اونم که بالاسر لباسشویی کابینته... اینا مدل پله هستن.. ...

اهان فک کردم به جای اب چکون و هود کابینه اگ اینجوریه که خوبه👍🏻😍

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
نگفته بودی جنس کابینتاتو که!  یعنی های گلس کار میکنی؟

آره های گلس...اولش که نشونم داد سینک جای لباسشویی بود و لباسشویی بغل گاز...مامانمم بهم میگه سینکتو بزار کنار باشه..نمیدونم چیکار کنم

اهان  خب نمیدونم به نظر خودت مثلا ی موقع که ظرف زیاد داشته باشی که اون بالای سینک جا نمیشه&nbs ...

ببین بالای سینکم آبچکون هست اما مخفیه هودمم بالای گازه اما مخفیه..جا برای ظرفای شستم دارم ولی کنار سینکم یکم جا کمه 

آره های گلس...اولش که نشونم داد سینک جای لباسشویی بود و لباسشویی بغل گاز...مامانمم بهم میگه سینکتو ب ...

ماشین لباسشویی و گاز بی ربط هستن 

معمولا شوینده ها ی طرفن 

سینکو ببر کنار ماشین 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
ببین بالای سینکم آبچکون هست اما مخفیه هودمم بالای گازه اما مخفیه..جا برای ظرفای شستم دارم ولی کنار س ...

قطعا اون ابچکون بالا کمه 

ماشین لباسشویی و گاز بی ربط هستن  معمولا شوینده ها ی طرفن  سینکو ببر کنار ماشین

نمیشه😭

جای گازم همون جاست فقط جای دیگه نمیتونن ببرند..یعنی میگی لباسشویی و سینکم ی طرف 

گازمم کنار باشه یعنی جای لباسشوی؟

ام دی اف هایگلاس

های گلس خش بر نمیداره؟؟

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
نمیشه😭 جای گازم همون جاست فقط جای دیگه نمیتونن ببرند..یعنی میگی لباسشویی و سینکم ی طرف  گازم ...

نننننه 

جای گازو عوض نکن اوکیه 

فقط سینکو ببر کنار ماشین لباسشویی 

نننننه  جای گازو عوض نکن اوکیه  فقط سینکو ببر کنار ماشین لباسشویی

جا نداره ماشین لباسشوییم برای سینک که دیگه..

حالا دوباره بهش میگیم بیاد ی چندتا تغییر بدم دوباره