2777
2789
عزیزم یسوال دارم اگ انزیمای کبدی نرمال باشه فقط بیلیروبین توتال وایندایرکت بالابلشه نشونه چبه  ...

afzayeshe bilirobin ham mitoone babate moshkelate kabed bashe hala ya ensedad ya charbi va ham mitune babate moshkelare safra bashe. mamoolan age shadid bashe range poost ya sefidie cheshm zard mishe. behtare ye sono az kise safra ham bede mahze check up.

sib zamini ham neshaste hast va karbohidrat mahsoob mishe dorost mesle noon va berenj . kolan baraye kabede charb bayad karbohidrat va gooshte ghermez mahdood masraf beshe. sib zaminie pokhte kheili behtar az sorkh karde hast vali nabayad ziade ravi kone.

kolan karbohidrat haro google kon ke vase entekhabe madeye ghazaee bedooni che kar koni

dar morede  tarkib e mast o bademjoon o khiar rastesh az nazare tebe sonati 3 tash sardi hast va behtare tu masrafesh ziade ravi nashe. vali ertebate khasi be kabede charb nadare faghat hamoon kam charb bashe mast kafie. behtare shaba masalan be jaye mast o khiar sham salad bkhore. salade kahoo va kalam gahi kami loobia pokhte ham beriz tush gahi 2 ta tokhme morghe abpaz bezar kenare salad. gahi 100 gr mahi tu fer bepz bezar kenare salad. kolan rezhime meditaranei ro search kon ke idee begiri.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
afzayeshe bilirobin ham mitoone babate moshkelate kabed bashe hala ya ensedad ya charbi va ham mitun ...

دست گلت دردنکنه پیتراجان ک کامل جواب دادی 

سونوگرافی روفردامیده امیدوارم ک جوابش خیلی بدنباشه 

راستی دکترمیگفت این سونوروبیارین من ببینم ولی چون انریم کبدش باضافه اون چربیاوقنداین جیزانرماله بالارفتن بیلیروبین ممکنه نقص ژنتیکی بلشه وکاریشم نشه کرداذیتم نداشته باشه 

وخدایی که بشدت کافیست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دست گلت دردنکنه پیتراجان ک کامل جواب دادی  سونوگرافی روفردامیده امیدوارم ک جوابش خیلی بدنباشه& ...

khahesh bazizam ba tavajoh be inke anzimash narikhte be ham jaye negarani nis. khode kabede charb ham vaghti grade 3 hat khatarnak mahsoob mishe. faghat varzesh va salem khori vajebe kheili az mavae ghazaee friz shode estefade nakon sai kon taze khori koni alan mesle ghadim nist va tu har fasli hame chiz peida mishe. va inke abe yakh ham nakhore kolan ab ya mive ro bayad damaye mohit khord. yakhchali khordanesh bease charb shodane kabed mishe.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
khahesh bazizam ba tavajoh be inke anzimash narikhte be ham jaye negarani nis. khode kabede charb ha ...

ممنون عربزم 

دقیقااب سردک میخوره 

الکل قبلامحردی زیادمصرف داشت الان سالی س یا۴بار

سیگادم میکشه 

ولی چرب وچیلی خیلی نمیخوریم 

میوه سبزیحات زیادمصرف میکنه 

چاقی شکمی داره کارشم نشستنیه 

ورزش  ک اصلاوقت نمبشع بخاطرساعت کاریش 

ولی هرجاروبتونخ پیاده میره 

وخدایی که بشدت کافیست
ممنون عربزم  دقیقااب سردک میخوره  الکل قبلامحردی زیادمصرف داشت الان سالی س یا۴بار سیگاد ...

hamoon ke taharoke roozane nadare khodesh kabed ro charb mikone. age emkan pazir hast begoo ba docharkhe bere sare kar. - ya sobha bere park varzesh bad bere sare kar- bayad 45 daghighe varzesh ro dashte bashe. 

dar zemn inke yehoee vazn kam beshe be rezhim ham kabed ro charb mikone

sobha nashta sharbate khakeshir va limooye taze behesh bede. chai torsh va chai albaloo ham bede. karbdidrat ro mahdood kon. ghorse livergol ham bayad masraf kone. varzesh ham dar kenaresh vajebe. .

hamoon ke taharoke roozane nadare khodesh kabed ro charb mikone. age emkan pazir hast begoo ba docha ...

والادکترش لیورگل ندادبهش گفتم چون شنیره بودم بهم گفت چون انریماش سرجاشه وفقط بیلیروبین یکم بالاس ممکنه نقص ژنتیک یالزگرسنگی زیادیاسندرم ژیلبرت بلشه بزارادل جواب سونوش بیادبعدتصمیم میگیزیم چیکارکنم والادل تودلم نیس فردابره سونوبیینم چخبره 

قبلاخیلی شاممیخوردادان ۱۰روزه فقط سالادمیخوره 

میدونی ۵صبح میره سرکارتابرمیگرده ۴بعدازظهره 

بعدتعطیلی ندارن اصلایعنی هرردزبلبد۵بره براهمون خیلی خستس دیگ حال نداره ولی درردز۴۰دقیقه پیاده روی روداره منتتهایسره نه تابره مخل کار۱۰دقیقه تابرگرده ۱۰دفیقه

بعدبازبزه ارهمونجایه چندتاده دقیقه میره 

وخدایی که بشدت کافیست
والادکترش لیورگل ندادبهش گفتم چون شنیره بودم بهم گفت چون انریماش سرجاشه وفقط بیلیروبین یکم بالاس ممک ...

ishalla ke chize mohemi nis. faghat rezhime ghazaeetun eslah konin. .

ishalla ke chize mohemi nis. faghat rezhime ghazaeetun eslah konin. .

پیتراجان تروخداهستی یدقیقه اینوببینی برات بزارم ازسرددیگ من مردم 

چطورمیشه انریم کبدش نرمال بجزبیلیروبین ک جزیی بالابوداونوقت کبدش گری ۱ب ۲شده؟؟

میشه معنی دوخط اولوبهم بگی میشه ک سایزکبدنرمال باشه ولی اونوقت چربی ۱ب ۲؟؟مگه همش ۳تاگریدنداریم اونوقت توابناهمشون سایزکبدطبیعیه؟؟

وخدایی که بشدت کافیست
پیتراجان تروخداهستی یدقیقه اینوببینی برات بزارم ازسرددیگ من مردم  چطورمیشه انریم کبدش نرمال بج ...

kkhialet takht faghat charbe. charbish ham kheili bala nis babate hamin zade beine 1 va 2. safra ham saleme. grade 3 bashe khatarie.. 

پیتراجان تروخداهستی یدقیقه اینوببینی برات بزارم ازسرددیگ من مردم  چطورمیشه انریم کبدش نرمال بج ...

inke anzimash narikhte be ham bayad khoda ro shokr koni. mamoolan kabed mored dashte bashe anzim ham mirize be ham. vali baradare manam grade 3 bud anzima salem bud hamchenan. rasti asabi shodane daemi ham kabed ro charb mikone. ghorooba beferestesh bere ta park piade ravi 45daghighe rah bere va bargarde. salamatish vajebe. ya ye docharkhe sabet bekharin tu khune ghoruba 45 min tu khune rekab bezane.