2777
2789

ته دیگ درست نکن

روغن فقط زیتون یا کنجد مصرف کن ولی کم!

سرخ کردنی درست نکن مثلا سیب زمینی برای قیمه رو خلال کن و بریز داخل خورشت خودش ابپز بشه لازم نیست سرخ کنی.

یک مدت سعی کن سالم خوری کنین مثلا به جای مرغ سوخاری یا شنیتسل ،  مرغ گریل درست کن تو فر

ماهی بذار تو فر به جای سرخ کردن

عدسی درست کن

خوراک لوبیا

حلیم

آش رشته ولی داخلش روغن نریز . نعنا داغ هم روغنش رو جدا کن. کشک هم کم چربی بگیر.

کتلت کوکو الویه ماکارونی که حجم زیادی کربوهیدرات دارن رو درست نکن

شوید خشک بخر بریز روی ماست و پنیر بده بخوره سبزی خوردن هم میخری شوید داشته باشه

لبنیات فقط کم چرب ترین حالت ممکن. شیر محلی چربی زیاده چون کره ازش نگرفتن! ماست سون هفت درصد چربی هست! کم چرب یا نیم چرب بگیر.

یک مدت کره و خامه اصلا نخر.

یک مدت فست فود نخورین رستوران هم نرین.  کوبیده هم به شدت چربه. در ضمن چیزای تو دلی مثل دل و قلوه و جگر و سنگدان مرغ ... هم به شدت چربه.

گوشت دنده گوسفند خیلی چربه دنبه هم همینطور یک مدت سعی کن گوشت شترمرغ بخری چربی کمی داره.

و اینکه همسرت رو بفرست استخر یا باشگاه که یک روز در میون فعالیت بدنی داشته باشه و بسوزونه ! یا اینکه هر دو کنونی بپوشی و غروبا پیاده روی تند برین تا پارک نزدیک خونه ولی ضربان باید بره بالا و عرق کنین و لپا قرمز بشه نه اینکه سلانه سلانه برین ها. اگر محل کارش طوری هست که میتونه پیاده بره یا با دوچرخه و ماشین نبره که فعالیت روزانه داشته باشه.

شام هم آخر شب نخورین ساعت 7 زمان مناسبیه.

فقط این رو بدون چربی بالا ممکنه منجر به سکته بشه. مال همسر شما خیلیییی بالا نیسسسست  ولی بهتره عواقب کنترل نکردنش رو بدونه که اهمیت قضیه رو متوجه بشه.

میتونین در کنارش به کارشناس یا پزشک تغذیه هم رجوع کنین و برنامه غذایی بگیرین.

موفق باشین

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

در مورد کبد چرب هم خود دکتر بهتون قرص لیورگل میده.

درمان های طب سنتی هم زیاده و موثر مثلا صبحا ناشتا مخلوط دو قاشق سرکه سیب و آب رو بخورین . یا ناشتا شربت خاکشیر و لیمو تازه با شکر خیلی کم بخورین. گاها طی روز چای ترش یا چای آلبالو مصرف کنین و غیره. (گوگل کنین راه های زیادی پیشنهاد شده که اکثرا موثره)

کلا سعی کنین مصرف کربوهیدرات رو کم کنین. برنج و گوشت کمتر بخورین در عوض سبزیجات یا حبوبات یا گوشت سفید بخورین.

فقط تحرک بدنی واجبه!

در ضمن آنزیم های کبدی رو هم آزمایش بدین ببینین تنظیمه یا ریخته به هم.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ته دیگ درست نکن روغن فقط زیتون یا کنجد مصرف کن ولی کم! سرخ کردنی درست نکن مثلا سیب زمینی برای قیمه ...

عزیزززز دلممممم خانمی خیلی لطف کردی بابت وقتی که گذاشتی و مطالب ارزشمندی که گفتی. 

خیلییییی جوش میزنم این چن روز از وقتی فهمیدم 

متاسفانه همسرم عااااشق ماکارانی ینی هر سه روز میگه ماکارانی! درست کن. سیگار هم میکشه... و اصلا حریفش نمیشم. 

در وحله ی اول رژیم غذاییتون باید اصلاح بشه به هیچ عنوان از اشامیدن مایعات سرد حین غذا خوردن پرهیز ک ...

سر سفره با همسرم دعوا میکنم در حد قهر و سروصدا... اما بازهم گوش نمیکنه... بخدا موندم دیگ

شوهر منم کبدش چرب بود همراه با کلسترول سرکه و سیب آبلیمو طبیعی خیلی بهش میدم دکترم دارو داده نمیدونم ...

همین که باید غذای جدا داشته باشن سخته. من ک نمیتونم سعی میکنم روغن کمتر بریزم

ته دیگ درست نکن روغن فقط زیتون یا کنجد مصرف کن ولی کم! سرخ کردنی درست نکن مثلا سیب زمینی برای قیمه ...

عزیزم یسوال دارم اگ انزیمای کبدی نرمال باشه فقط بیلیروبین توتال وایندایرکت بالابلشه نشونه چبه 

اخ دیدم هرکس ک کبدپرب داره فقط ارادن انریمااسم میبره کسی حرف بیلیروبین رونمیزنه 

توتال نرمالش تا۱.۲بودک شوهدم ۱.۵

ایندایرکتم ۱‌.۱بودک مال شوهرم ۱.۲

فعلاسونوندلره 

راستی ماست کم چرب هرشب بادمجون وسیزوخیارمیزنه میخدره بنظرت براش مضده؟؟

سیب زمینی پخته چی؟

وخدایی که بشدت کافیست