خیلی مغروره و حرفش یکیه این خیلی اوایل اذیتم میکرد چون من خودمم این اخلاق رو دارم و با وجودی که دختر خانواده بودم بسیار زیاد دیکتاتور بودم، الان باهم کنار اومدیم دیگه
[QUOTE=95833291]اوایل ازدواج خوب بود ولی هی بدتر و بدتر شد ینی شاید در سال دوبار نزدیکی داشته باشه اونم با زوره من ...[/QUهرکی جای ایشون باشه شاید از دکتر رفتن ابا داشته باشه.مخصوصا وقتی مرد باشه.شاید میترسه کسی بفهمه ک ازمردونگیش کم شه
به شدت مغرور وخودبزرگ بینه. همه دنیا باید ازش حساب ببرن. خیلی برای رفیقاش ولخرجه که البته ولخرجی الان کمتر شده. میگه هرچی من میگم درسته تو بگو چشم. بسیار بدغذاست و وحشتناک نامرتبه
ببخشید این حرفو میزنم عزیزم ولی گاهی اوقات رفتار خوده ادم باعث میشه ک طرفت ب دروغ و پنهان کاری متوسل ...
بله گلم خواهش میکنم، میدونم منظورتون رو مثلا اینکه بترسه از واکنشم یا عصبانیتم این کاملا درسته اما بخدا بارها و بارها بهش گفتم من واسه صداقت ارزش قائلم بدترین کار هم که بکنی فقط قبلش بگی برا صداقتم ارزش قائلی؟؟؟ بعد مساله رو بگی هرچی که باشه هضم میکنم حتی قول میدم اگر واکنش نشون دادم دیگه هیییییچوقت بهم راست نگو اما بازم تکرار میکنه😔میدونید اصلا انگار عادت داره به همه دروغ میگه و این کتمان کاری رو با همه یه جورایی داره، مثلا خانوادش خانواده ی من و حتی دوستش گاهی من نمیدکنم دروغ گفته راستشو میگم دعوام میکنه میگم خب چرا دروغ بگیم دلایلش خیلی قانع کننده نیست اکثراوقات و چون من خودم خیییییلییییی تلاشم بر راستگویی در هر شرایطی هست و خودم هم ۹۵ درصد رعایت میکنم این موضوع اذیتم میکنه خیلی😔