2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسه یا نمیخاد قبول کنه ک این مشکل وداره.میترسه چیزی ازش کم شه.واقعا بی توجهی ادمو داغون میکنه . ا ...

اوایل ازدواج خوب بود ولی هی بدتر و بدتر شد ینی شاید در سال دوبار نزدیکی داشته باشه اونم با زوره من

متاسفانه نمیخاد قبول کنه مشکل داره میترسه از مردیش چیزی کم شه اگر قبول کنه

خداشاهده اصلا منو نمیبینه

دروغ میگه و پنهان کاری میکنه😔

ببخشید این حرفو میزنم عزیزم ولی گاهی اوقات رفتار خوده ادم باعث میشه ک طرفت ب دروغ و پنهان کاری متوسل بشه.منظورم شما نیستین کلی میگم

من نه منم ننم منم  
[QUOTE=95833173]دروغ میگه و پنهان کاری میکنه😔[/QUOTEکلا اینجوره یا تحت شرایطه خاصی مجبور ب دروغ گفت ...

نه بخدا، همییییییییییشه، اصلا انگار تو ذاتشه، حتی سر امور جزئی و کوچیک، هرچی هم تلاش میکنم واسه حذف این عادتش بی فایده است

مهم اینه که باخودت خوبه سخت نگیر گلم به خانوادت توضیح بده بگو شرایطو هرچی شما حساس تر باشی رو این مو ...

بهش نمیگم که خانوادم از اخلاقت خوششون نمیاد اگه بگم کلا قید خانوادمو میزنه 

[QUOTE=95833291]اوایل ازدواج خوب بود ولی هی بدتر و بدتر شد ینی شاید در سال دوبار نزدیکی داشته باشه اونم با زوره من ...[/QUهرکی جای ایشون باشه شاید از دکتر رفتن ابا داشته باشه.مخصوصا وقتی مرد باشه.شاید میترسه کسی بفهمه ک ازمردونگیش کم شه

من نه منم ننم منم  

به شدت مغرور وخودبزرگ بینه. همه دنیا باید ازش حساب ببرن. خیلی برای رفیقاش ولخرجه که البته ولخرجی الان کمتر شده. میگه هرچی من میگم درسته تو بگو چشم. بسیار بدغذاست و وحشتناک نامرتبه

نه بخدا، همییییییییییشه، اصلا انگار تو ذاتشه، حتی سر امور جزئی و کوچیک، هرچی هم تلاش میکنم واسه حذف ...

خیلی از مردا ایطورن.مثال خیلی کوچیکش اینه ک میگن ممد کجایی هنو تو خونه زیر پتوئه میگه اومدم اومدم تو راهم 😄

من نه منم ننم منم  
ببخشید این حرفو میزنم عزیزم ولی گاهی اوقات رفتار خوده ادم باعث میشه ک طرفت ب دروغ و پنهان کاری متوسل ...

بله گلم خواهش میکنم، میدونم منظورتون رو مثلا اینکه بترسه از واکنشم یا عصبانیتم این کاملا درسته اما بخدا بارها و بارها بهش گفتم من واسه صداقت ارزش قائلم بدترین کار هم که بکنی فقط قبلش بگی برا صداقتم ارزش قائلی؟؟؟ بعد مساله رو بگی هرچی که باشه هضم میکنم حتی قول میدم اگر واکنش نشون دادم دیگه هیییییچوقت بهم راست نگو اما بازم تکرار میکنه😔میدونید اصلا انگار عادت داره به همه دروغ میگه و این کتمان کاری رو با همه یه جورایی داره، مثلا خانوادش خانواده ی من و حتی دوستش گاهی من نمیدکنم دروغ گفته راستشو میگم دعوام میکنه میگم خب چرا دروغ بگیم دلایلش خیلی قانع کننده نیست اکثراوقات و چون من خودم خیییییلییییی تلاشم بر راستگویی در هر شرایطی هست و خودم هم ۹۵ درصد رعایت میکنم این موضوع اذیتم میکنه خیلی😔

اگه مشکل جنسی داره چطور بچه دار شدید ؟؟؟ و چرا به پزشک مراجعه کردید ؟؟؟

مشکل جنسی از این نظر میگم داره که سرده و نزدیکی نمیکنه  از باد هوا که باردار نشدم عزیزم