2777
2789
عنوان

میخوام تو هفته ۳۲زایمان کنم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 31 پست

الهی شکر ک خواهر زادت مشکلی نداشت ولی فامیل ما ۷ماهه دنبا اومد هفته اول خونریزی معده کرد تشنج کرد با اینکه تو بیمارستان بستری بود دور از جون بچه ها.چندین بار معاینه چشم اووووو

صبور باش مادر جان

هر شب nicu حدود ۲میلیون شده 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه بچه ها ب امپول بتا ک برلی میزنن جواب نمیدن و زبونم لال ممکنه نمونه برات

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چرا خیلی سخته من دوس دارم الان زایمان کنم میگن زعفران بخوری بچه بدنیا میاد

براي ماه اخر ميگن نه الان،خدا نكرده بچه ت رو ناقص ميكني،نكن اين كارها رو

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
چرا خیلی سخته من دوس دارم الان زایمان کنم میگن زعفران بخوری بچه بدنیا میاد

مگه عقل نداری میخپای بچع رو بکشی هرچی ی وقتی داره زمانی داره اینا چیه ک میگی بشین تا زایمانت 

با خدا باش پادشاهـــــــــــــــی کن..........

صبور باش دوست عزیز و ارامش داشته باش و گرنه بچت بقدری بد قلق و کولیکی و دل دردی میشه ک بیزار یشی

من پارسال سر پسرم سزارین بودم ولی از هفته ۳۴ درد زایمان داشتم حتی تو هفته ۳۶ بستریم کردن واسه عمل ی دکتر اومد گفت چون پسره احتمال نود درصد میره تو دستگاه و باید چطور شیر بدی و... اینارو توضیح داد من با امضای خودم رفتم خونه با اینکه بهم گفت اگه بری و بچه طبیعی بیاد و رحمت پاره بشه گردن خودته ولی حاضر نشدم زود دنیا بیاد دوهفته هم تحمل کردم به زور تا۳۸ کامل شد درضمن خودمم هفت ماهه دنیا اومدم و ۲۳ روز تو ان آی سیو بودم مامانم از سختیاش تعریف کرده و اینکه الان بدنم خیلی خیلی ضعیفه در مقابل بیماری

شما ک تحمل نداری دو ماه دیگه صبر کنی چجوری میخای یک بچه بزرگ کنی اونم بقول خودت بچه ۳۲هفته ایی ک نمیتونی رو دستت نگهش داری خدا سر عقل بیارت برو همین امشب زعفرون بخور تا بیفتی رو‌خونریزی حالت جا بیاد😐طفلک طفل داخل شکمت 😕

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....