زهره۷۴ مدیر عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 2514 عنوان میخوام تو هفته ۳۲زایمان کنم چیکار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 31 پست دوس دارم بچه زود بدنیا بیاد دیگه صبرم تموم شده از یه طرف دیابت حاملگی دارم دیگه نمیتونم انسولین بزنم خیلی سخت میشه برام چیکار کنم بچه زود بدنیا بیاد آخه خواهرم پارسال بچش هفت ماهه بد یا اومد خدا رو شکر مشکلی هم نداشت 1398/04/11 | 19:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میجنگم عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 4752 من دفع پروتئین دارم توادرارشباهم ازشدت خارش دست وپاتاصبح نمیتونم بخوابم یه بچه کوچیک دارم بایدبلندکنم وبهش برسم از28 هفته تاالان خارش دست وپاوورم دست وپادارم خواستن بستری کنن34 هفته واسه ختم بارداری امضاکردم دراومدم بااینکه خیلی اذیتم اگه ببینی دست وپام تعجب میکنی تیکه تیکه شده اما دوس ندارم بچم زوددنیابیادخدایی نکرده بره دستگاه یابرام نمونه
میجنگم عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 4752 من دفع پروتئین دارم توادرارشباهم ازشدت خارش دست وپاتاصبح نمیتونم بخوابم یه بچه کوچیک دارم بایدبلندکن ... الانم بزورخودمورسوندم 36هفته بازم میگم زوده هروقت خداخواسته دردم اومد اون موقع میرم واسه زایمان