2777
2789
عنوان

خیلی خواب سقط میبینم طبیعیه؟؟؟؟

58 بازدید | 9 پست

سلام خانوما من حاملم البته تازگیا فهمیدم ولی خیلی خواب سقط بچه میبینم !!!! یعنی علتش چیه؟؟؟ حتی یه بار خواب دیدم دوقلو حامله شدم سقط شدن تورو خدا اگه تعبیر میدونین بگین برام دعا کنید ایشالا خیر باشه، راستی خانومایی که دختر دارین ویار داشتین؟ ویار صبحگاهی؟؟ تهوع دارین؟؟یا داشتین؟؟ من خداروشکر ندارم ولی میگن اونایی که دختر دارن ویارشون بیشتره، راسته؟؟؟؟ حالا اگه میدونین بگین😜مرسی

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیشب یه خواب عجیب دیدم یه حسفوق العاده ای داشت خواب دیدم زایمان کردم دارم به بچم شیر میدم دوستام اومدن دیدنم تازه تو خواب انگار یه بار دیگم یه دختر داشتم که چند روزش بوده مرده چش رنگی بود بعد دومی رو زایمان کردم اونم دختر بود ولی چشم رنگی نبود وای شیرخوردنش چه حس نابی بود من الان پر از اون حسم 

شبنم از قبیله باران سابق هستم 
خب پس همش الکی حرف میزنن منم میگم ربطی نداره

آره ربطی نداره دوستمم همزمان با من باردار بود واسه اونم دختر بود دوتایی ویار وحشتناک داشتیم 

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....