2777
2789

سلام

ما سالگرد عقدمون با روز زن تقریبا چند روز اختلاف داشت و شوهرم سالگرد عقد چیزی نخرید و گفت دستم خالیه...

ولی من کیک و سوپرایز و کادو خریدم

و چند روز دیکه تولد پدرشوهرمه و با روز مرد شاید ۱۰ روز اختلاف داره

حالا شوهرم گفته کیک بخریم و سوپرایزش کنیم

منم گفتم کادو چی گفت ی چیزی میدیم بهش

من گفتم که حالا که روز پدرم نزدیکه با روز پدر یکیش کن

که گفت نه نمیشه که یکی کرد

حالا من حق دارم ناراحت باشم؟؟؟

اگه قرار نیست مناسبت ها یکی بشه چرا برا خانواده خودش یکی نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه خودش میخواد بخره از پول خودش تو نمیتونی اعتراض کنی

هرچی خرید تو هم یدونه شو بردار واسه پدرت تا پولشو بده خخخخ

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

کاملا حق داری

تازه عروسی،یواش یواش یاد میگیری که نباید بزاری پول تو کارت شوهرت بمونه،انقد باید برای پولاش چاه بکنی که فقط بتونه همونارو پر کنه تا برای این خرجا پولی نمونه

نریزین سرم بگین پدرشه،کسی که برای همسرش کم میزاره و به خانوادش میرسه نباید گذاشت براش یک ریال هم پول بمونه

من ده ساله ازدواج کردم نه هیچوقت روز زن ن روز دختر ن تولد ن سالگرد ازدواج ن سالگرد عقد هیچوقت ن سورپرایز شدم ن کادو گرفتم و نه حتی یه تبریک خشک و خالی شنیدم

🥺🥺🥺🥺

ازاین آدما دورم کن بد و خوب ندارن خستم 😔💔