2789
عنوان

جاری عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 2086 بازدید | 84 پست
ماشالله مگه چند تا داری؟

تا دلت بخواد 😂😂ولی خواهر شوهر یه دونه دارم 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تنها کار و بهترین کار همه چیزو انکار کن نه با خجالت و دودلی ها با قاطعیت تمام ردش کن بگو اگه راست می ...

عجب ادم عوضی بود.دارم میترکم از عصبانیت.اگه مامانم اینا بفهمن میکشنم

بابا    یعنی قشنگترین کلمه دنیا که هیچ مترافی نمیتونی براش پیدا کنی...
بامادرشوهرت حرف بزن حقیقتوبگو این ک تومیگی حتما توروبیشترقبول داره بگو ک فقط از شوهرم گله کردم نمی‌د ...

و بگو باهام سرسنگینی شدیندرحالی ک من بدی ب شما نکردم پیش خداروسفیدم

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹
نه نه خداشاهده اسم مادر شوهرمم نیاوردم فقط از شوهرم گله کردم که‌گاهی اذیتم میکرد.خودش بلند شده از زب ...

اخه ادم عاقل مگه بد شوهرشو پیش اینو میگه عزیز دلم اونم پیش جاری ک هی ذوق مرگ بشه از مشکلات تو

اگه کسی با اومدن یه بهمنی ذوق مرگ نشه😊مطمئن باش بعد رفتنش دق مرگ میشه🤪

فردا برو خونه مادر شوهرت بگو خودش همش توهین میکرد من فقط از خوبی های شما گفتم بعد حلوی مادرشوهرت زنگ بزن به جاریت بگو برداشت بزن زیرش بگو خیلی نانرد و دروغگویی جرا حرفای خودتو به اسم من زدی رفتی گفتی خیلی ادم درویی هستی متاسفم برات چقد من گفتم اینا اونجور ادم نیستن و اینا متاسفم برات و بعد نزار خرف بزنه قطع کن حقشه

استارتر جان اول زنگ بزن به جاری بعش بگو که انگار حرفهایی که باهات زدم رو جایی دیگه گفتی,,,به گوشم رسیده که حرفهام رو جای دیگه بردی,رگوش ازت انتظار نداشتم این کار رو کنی,حرفهای خودمونی بودن,البته اگر زبون داری و میتونی جوابش بدی

بعد اگر خواستی به مادرشوهرت اام حقیقت رو بگو

جاریت خیلی عوضی بوده حق داری 

منم مثل شما از سه تا جاری دارم خیر ندیدم اصلا ازشون خوشم نمیاد هر وقتم که با خودم گفتم ول کن اینا آدمای خوبین تو سخت میگیری بعدش یه کاری کردن که حسابی از خجالتم در اومدن 

خلاصه عزیزم بنظرم خودت برو با مادر شوهرت حرف بزن صاف و پوست کنده هر وی پشت سرشون گفتیو بگو 

بعدش عذر خواهی کن و بگو من شما رو خیلی دوست دارم و حسابی تعریف کن بعدش بگو ولی خب همیشه اختلاف سلیقه و نظر هست ولی خب باید منطقی تر عمل میکردم و بعدش بگو که پشیمانی و عذر خواهی کن 

اینجوری خیلی بهتره اونا هم دلشون باهات صاف میشه و بعدشم بهشون محبت کن مردم فراموشکارن

استارتر جان اول زنگ بزن به جاری بعش بگو که انگار حرفهایی که باهات زدم رو جایی دیگه گفتی,,,به گوشم رس ...

دوس دارم به مادرشوهرم بگم ولی روم نمیشه.ننیدونم چیا گفته پشت سرم بهشون.مادرشوهرم و دیدم فقط خودمو زدم به اون راه که من خبر ندارم و چیزی ازش نمیدونم

توروخدا گول نخوری مثه من

اخه چهار ساله باهمیم همش درتماسیم دوتامونم با مادرشوهرم خوبیم ولی اون پیششه من دورم ازشون تو تل چت میکنیم اکثرن تاحالا خبر چینی نکرده منم حرفاشو به کسی نمیگم ولی خب ترسیدم اونجوری گفتی

اصلا چرا ناراحتی گلم اونا یادشون میره اوقاتتو تلخ نکن

هرچقد میخوام آروم باشم نمیتونم.آخه آدم چقد میتونه بد باشه.من که بهش بدی نکردم.خدایا چرا انقد بعضی از بنده هات بدن

دوس دارم به مادرشوهرم بگم ولی روم نمیشه.ننیدونم چیا گفته پشت سرم بهشون.مادرشوهرم و دیدم فقط خودمو زد ...

بعد اینم همین کارو کن بزن در بیخیالی مثلا فکر کردی فقط تو غیبتشونو کردی‌ نه اونام کردن منتها شما زودتر لو رفتی