2789
عنوان

جاری عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 2086 بازدید | 84 پست
منم با جاریم خیلی صمیمی ام ،زیادم باهم حرف میزنیم ترسیدم الان از این به بعد باید بیشتر حواسمو جمع کن ...

کلاه سرت نره.

بابا    یعنی قشنگترین کلمه دنیا که هیچ مترافی نمیتونی براش پیدا کنی...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من فعلا جاری ندارم ولی از الان با خودم عهد کردم که اصلا با جاری درد دل نکنم و بد خانواده شوهرم و بهش ...

بگو لطفا این حرفها رو بمن نگو ،خودشون اگه لازم بدونن به من میگن وقتی پشت سرم میگن پس اهمیتی نداره، اونا تورو ناراحت نمی کنن بلکه این ک حرفها رو به شما میزنه نلراحتت می کنه 

نه دیگه اسمشم نمیارم.من براش درد و دل کردم اون باهام چیکار کرد عقده ای

تا جاییی ک میتونید با هیچکس درد و دل نکنید بخصوص حرفهایی ک زدنش یه روزی ممکنه به ضررتون باشه ،هر وقت ناراحت بودید بنویسید و اون کاغذ رو بسوزونید

تا جاییی ک میتونید با هیچکس درد و دل نکنید بخصوص حرفهایی ک زدنش یه روزی ممکنه به ضررتون باشه ،هر وقت ...

آره حق باشماست

بگو لطفا این حرفها رو بمن نگو ،خودشون اگه لازم بدونن به من میگن وقتی پشت سرم میگن پس اهمیتی نداره، ا ...

بارها بهش گفتم یه مدت چیزی نمیگه دوباره شروع میکنه 

واقعا دوست ندارم بدونم چی میگن ندونم حرص هم نمیخورم

بارها بهش گفتم یه مدت چیزی نمیگه دوباره شروع میکنه  واقعا دوست ندارم بدونم چی میگن ندونم حرص ه ...

گوش نده پاشو برو یه جای دیگه بحثو عوض کن ،بگو مهم نیست شاید کار بدی کردم ایرادی نداره،،،، آخه مردو چه به این حرفها،،،،یادت باشه از آدمهای خبرچین فرار کن اینا آتیش به پا می کنن ،اینکه بلده این حرفها رو بزنه پس مطمئن باش حرفهای تو رو هم ممکنه به کسی دیگه بزنه، و کلا روابطو بهم میزنن،،،،از  اینم گذشته  وقتی یه نفر خبر چینی  میکنه برای اینکه حرفش بگیر داشته باشه چند تا هم روش اضافه می کنه و میگه دوری کن

منم با جاریم خیلی صمیمی ام ،زیادم باهم حرف میزنیم ترسیدم الان از این به بعد باید بیشتر حواسمو جمع کن ...

دقیقا منم صمیمی ام ولی ما حرفایی که باهم میزنیم حتی نمیزاریم شوهرامون بفهمن فقط واسه هم میگیم اخه لامصب میچسبه ادم با جاری از خانواده شوهر بگه 

دقیقا منم صمیمی ام ولی ما حرفایی که باهم میزنیم حتی نمیزاریم شوهرامون بفهمن فقط واسه هم میگیم اخه لا ...

😂😂