2789
عنوان

جاری عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 2086 بازدید | 84 پست
اخه چهار ساله باهمیم همش درتماسیم دوتامونم با مادرشوهرم خوبیم ولی اون پیششه من دورم ازشون تو تل چت م ...

بعضی جاریا خوبن با هم 

ولی خب بنظرم زیاد قابل اطمینان نیستند 

دوستیتونو حفظ کنید خیلی خوبه ولی نقطه ضعف دستش ندین

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه نه به جاری هیچی نگو نزار بفهمه که تونسته فریبت بده و بازم تکرار میکنم اگه سر صحبت باز شد با مادرش ...

مگه همین کارو بکنم و انکار کنم

بابا    یعنی قشنگترین کلمه دنیا که هیچ مترافی نمیتونی براش پیدا کنی...
هرچقد میخوام آروم باشم نمیتونم.آخه آدم چقد میتونه بد باشه.من که بهش بدی نکردم.خدایا چرا انقد بعضی از ...

همیشه همینه راز گفته شده تیر رها شده از کمان معلوم نیست کجارو تخریب کنه ولی هرجا بشینه قابل جبرانه ولی زمان میخاد 

به نظر من فعلا هیچکاری نکن اصلا به روی خودت نیار،شاید اصلای نگفته جاریت،صبر کن ببین مادرشوهرت باهات سرسنگین میشه،گله میکنه ازت یا نه

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
بعد اینم همین کارو کن بزن در بیخیالی مثلا فکر کردی فقط تو غیبتشونو کردی‌ نه اونام کردن منتها شما زود ...

پس دیگه بزنم به بی خیالی.و سعی کنم مثل قبلا رفتار کنم.بخدا اگه یکی از حرفای خودشو بهشون بزنم تا ابد باهاش قهر میکنن

من فعلا جاری ندارم ولی از الان با خودم عهد کردم که اصلا با جاری درد دل نکنم و بد خانواده شوهرم و بهش نگم

الان شوهر خواهرشوهرم همش بهم گزارش میده که مادرشوهر و خواهرشوهرم پشتم چی میگن ولی من هیچی نمیگم فقط گفتم بهشون بگو اگه جرات دارین جلو. خودش بگید 

همیشه همینه راز گفته شده تیر رها شده از کمان معلوم نیست کجارو تخریب کنه ولی هرجا بشینه قابل جبر ...

بخدا انقد پشت سرشون حرفای بد زدمن هیچی نگفتم بهشون

پس دیگه بزنم به بی خیالی.و سعی کنم مثل قبلا رفتار کنم.بخدا اگه یکی از حرفای خودشو بهشون بزنم تا ابد ...

قرار نیست خدایی نکرده بشی عنوان تاپیکت شما خانومی و در شان شما نیست اتفاقا هرگز بازگو نکن تنها سکوت میتونه کمکت کنه

به نظر من فعلا هیچکاری نکن اصلا به روی خودت نیار،شاید اصلای نگفته جاریت،صبر کن ببین مادرشوهرت باهات ...

عوضی خودش کلی حرف بد پشتشون زد.بعد از آشتی میگه قدمشون روچشمام بیان خونم

پس دیگه بزنم به بی خیالی.و سعی کنم مثل قبلا رفتار کنم.بخدا اگه یکی از حرفای خودشو بهشون بزنم تا ابد ...

اتفاقا دلت واسش نسوزه اگه خواستی یکی دوتا از حرفای اونو بگو به مادرشوهرت و اگه مطمئنی صداتو ضبط نکرده و هیچ مسیجی ازت نداره بگو بزار دلیل بیاره من بچه نیستم که همینجوری حرف از خودش درمیاره درباره من 

قرار نیست خدایی نکرده بشی عنوان تاپیکت شما خانومی و در شان شما نیست اتفاقا هرگز بازگو نکن تنها سکوت ...

نه نمیگم.ولی دوس دارم بهش بگم منم میتونم حرفاتو بهشون بگم ولی نمیگم.هرچند انقد وقیحه الان میگه من نگفتم

عوضی خودش کلی حرف بد پشتشون زد.بعد از آشتی میگه قدمشون روچشمام بیان خونم

منم با جاریم خیلی صمیمی ام ،زیادم باهم حرف میزنیم ترسیدم الان از این به بعد باید بیشتر حواسمو جمع کنم  

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
نه دیگه غلط بکنم.بنظرتون فردا زنگ بزنم و بگم چرا دردو دلامو رفتی گفتی؟؟

اصلا دیگه کاری به کارش نداشته باش ،باهاشم رسمی رفتار کن کلا ،این آدم اصلا قابل اعتماد نیست و شخصیت جالبی هم نداره ، ممکنه از اینکارتم سوءاستفاده کنه  ،زیاد باهاش ارتباط برقرلر نکن

اصلا دیگه کاری به کارش نداشته باش ،باهاشم رسمی رفتار کن کلا ،این آدم اصلا قابل اعتماد نیست و شخصیت ج ...

نه دیگه اسمشم نمیارم.من براش درد و دل کردم اون باهام چیکار کرد عقده ای