2789
عنوان

جاری عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 2086 بازدید | 84 پست
نمیدونم چزا همچین غلطی کردم.هیچوقت تاحالا پشت کسی حرف نزدم .من حتی دردو دل از شوهرم برا مامانمم نکرد ...

دیگ آدمیزاده دیگ فقط بزن زیرش چون اونو دوس ندارن قبول میکنن مگر اینو نشونی بده  

🎓عضوی از جامعه بزرگ حقوقی🎓
تابوده همین بوده. اشتباه بزرگی کردی باجاری صمیمی شدی. 

منم با جاریم خیلی صمیمی ییم یعنی ممکنه یه روز.... اخه اون بیشتر دردل میکنه که مگه میشه مگه داریم انقد درو 😫😫

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بعضی جاری ها روباه صفتن همه جاری هام خوبن الا دو تاشون یکیش مثل  جاری شما خبرچین و روباه صفت. اون یکی هم یه روان پریش به تمام معناست. بقیه جاری هام یا خوب  هستن یا خیلی خوب 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
دیگ آدمیزاده دیگ فقط بزن زیرش چون اونو دوس ندارن قبول میکنن مگر اینو نشونی بده  

خدا لعنتش کنه.انگار مهره مار داشت.بهش فردا زنگ بزنم؟؟

بابا    یعنی قشنگترین کلمه دنیا که هیچ مترافی نمیتونی براش پیدا کنی...
اینهمه میگن با جاری غیبت هیچکس نکنید چرا درس عبرت نمیشه یراتون؟!

منم غیبتشون رو کردم البته غیبت که نه مثلا فقط گفتم فلان چیز رو از من خواستن ندادم،البته اون چیزای خیلی بدتری گفت در موردشون  

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
منم با جاریم خیلی صمیمی ییم یعنی ممکنه یه روز.... اخه اون بیشتر دردل میکنه که مگه میشه مگه داریم انق ...

توروخدا گول نخوری مثه من

بابا    یعنی قشنگترین کلمه دنیا که هیچ مترافی نمیتونی براش پیدا کنی...
منم با جاریم خیلی صمیمی ییم یعنی ممکنه یه روز.... اخه اون بیشتر دردل میکنه که مگه میشه مگه داریم انق ...

آره جاری من 10 جلسه بامن حرف زد و حرف مادرشوهر رو به من خبرگزاری می کرد تا یه چیزی از دهن من بشنوه بره صدا بزاره روش و بگه و بلاخره زهرش رو هم پاشید ولی از اونجایی که مادرشوهرم می شناختش حسابی ضایع شد اوووووووووف سوخت سوخت از ته. 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

استارتر زیر بار نروووووو تو هم جو ی که به در بگی دیوار بشنوه بگو بعضی ها زیر اب منو میزنند حرفای دروغ از قول من گفتن

بهش بگو دررررررسته اشتی کردیولینباید برایخود شیرینی دیگری رو خراب کنی،ادم با چاخان کردن دیگرانو بد نشون دادن با ارزش نمیشه این کار  ضعفاست

من  به خداااااا واگذارشون می کنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
من فقط درد ودل کردم.هیچی نگفتم.بنظرتون فراموششون میشه مادر شوهرم اینا؟؟؟

بامادرشوهرت حرف بزن حقیقتوبگو این ک تومیگی حتما توروبیشترقبول داره بگو ک فقط از شوهرم گله کردم نمی‌دونم دیگه چیا گفته ب شما 

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹
اونا دیگه علاقه اول و بهم ندارن.ازم انتظار نداشتن

خب وقتی دوست داشتن مگه ازار داشتی نشستی غیبتشونو کردی اونم پیش کی جااااااررری از قدیم گفتن رخت دوتا هوو تو ی صندوق میره ولی دوتا جاری نه اون خودش قهر بوده دیده اونا تورو دوس دارن خواسته ی کاری کنه دل خودش خنک بشه توام قشنگ دل ب دلش دادی حالا اینم نتیجش شده زنگ بزن جاریتو بشور بنداز رو بند دیگم ب هیچ وجه پشت اونا مخصوصا با جاری حرف نزن از مادرشوهرتم معذرت خواهی کن بگو ب قول خودتون گول خوردم ادمیزاد دیگه خطا میکنه از دلش دربیار ببین چی دوس داره دیگه شده ی کادو هم براش بخر برو معذرت خواهی بذار فلان جای جاریت بسوزه قشنگ

اگه کسی با اومدن یه بهمنی ذوق مرگ نشه😊مطمئن باش بعد رفتنش دق مرگ میشه🤪

اولا عزیزم اگه از خانوادش نگفتی نگرانیت چیه اگه از شوهرت گفتی و حقیقت بوده ترست از چیه نه به جاری ز بزن نه باهاش حرف بزن تو این قضایا سکوت کارسازه اگه عاقل باشن میگذرن اگه احیانا به روت اوردن بگو من در جریان نیستم شوهرتم فهمید چیزی نگو زمان حل میکنه این بحثا شان ادمو میاره پایین و در آخر کسی که حرف نزنه برندس و خدا مکار و حیله گرو رسوا میکنه شک نکن مثل یک خانوم متشخص رفتار کن وارد بحثای خاله زنکی نشو تا مستقیم نشنیدی