2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

30 هفته 1/500 بود

بدنیا اومدنی چند شد عزیزم؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

ای جونم خداروشکر... وزنش خیلی خوبه 😍

من ی برنامه بارداری هفته ب هفته دارم، توش نوشته توی ۲۷ هفته وزن جنین تقریباً ۹۰۰ گرمه.  باز مال شما خیلی خوبه ❤ خدا حفظش کنه برات گلم 😘❤

ای جونم خداروشکر... وزنش خیلی خوبه 😍 من ی برنامه بارداری هفته ب هفته دارم، توش نوشته توی ۲۷ هفته و ...

اره خودمم دارم میگم باز زیاد نباشه من اصلا شکم ندارم اصلا دیشب ب شوهرم میگم برم سونو میگه ۵۰۰ گرمه 

خدایا شکرت iliya و arshiya

من ۳۰ هفته رفتم سونوی وزن ۱۷۰۰ بود از اون موقع دیگه نرفتم و نمیدونم چقدر شده ولی دکترم میگه ریزه آخه شکمم خیلی کوچیکه و خودمم تا الان ۸ کیلو اضافه کردم.خیلی نگرانم خدا کنه با وزن نرمال دنیا بیاد.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
کم بود رشته😔 38 و چهار روز 2/800. بعد از یه سال هنوزم عذاب وجدان دارم خوب غذا نخوردم

بخاطر غذا نیس بخاطر بدن مادره بخدا منم خوراکم خیلی کمه ولی ب نظرم وزنش الان خوبه

کم بود رشته😔 38 و چهار روز 2/800. بعد از یه سال هنوزم عذاب وجدان دارم خوب غذا نخوردم

میفهمم😕😕

به منم گفته اینجوری پیش بری بزور بشه 2800 اینا

برا همین لیدی میل داده تا 1 مرداد که برم ببینم چی میشه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

[QUOTE=95623098]من ۳۰ هفته رفتم سونوی وزن ۱۷۰۰ بود از اون موقع دیگه نرفتم و نمیدونم چقدر شده ولی دکترم میگه ریزه آخه ...[/QUOTEانشالله ۳۰ هفته ۱۷۰۰ نرماله که