2777
2789
[QUOTE=95623098]من ۳۰ هفته رفتم سونوی وزن ۱۷۰۰ بود از اون موقع دیگه نرفتم و نمیدونم چقدر شده ولی دکت ...

نمیدونم به من گفت خیلی ریزه آخه الانکه ماه آخرم شکمم مثل ۷ ماهه ها هم نیست با مانتو و لباس بیرون که اصلا معلوم نیست باردارم.دکترم میگه خیلی ریزه.همه چی هم میخورم کلی ویتامین و لیدی میل هم میخورم ولی نمیدونم چرا فایده نداره

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
نمیدونم به من گفت خیلی ریزه آخه الانکه ماه آخرم شکمم مثل ۷ ماهه ها هم نیست با مانتو و لباس بیرون که ...

خب یه سونو برو ببین جند کیلو دوستمم اصلا شکم نداشت کلا سه کیلو اضاف کرده بود ۷ ماهه زایمان کرده ۲ کیلو بود بچش

خدایا شکرت iliya و arshiya

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قند منم 78 بود. دربدر خیر ندیده گفت چون دیابت ارثیه تو خانوادتون رعایت کن😐

خخخخ... دکترا رو ول کن! 😂

منم رفتم بهداشت، قدمو بد اندازه گرفتن، ۵ سانت کوتاه‌تر ثبت کردن، BMIم رفت بالا... 😐. بعد بهم گفتن اضافه وزن داری. فرستادنم دکتر تغذیه، دکتره گفت الان خیلی وزنت بالاست. باید رژیم بگیری 😐 من تا ۴ماهگی اصن نمیتونستم غذا بخورم، نمیدونم بچه‌م چی خورده تا اینجا رشد کرده. تازه اشتهام باز شده و ویار تهوعم خوب شده، بهم میگه باید وزنتو بیاری پایین. آخه تو بارداری هم رژیم؟؟ خُلن بابا... 😒😕

خب یه سونو برو ببین جند کیلو دوستمم اصلا شکم نداشت کلا سه کیلو اضاف کرده بود ۷ ماهه زایمان کرده ۲ کی ...

فردا وقت دکتر دارم احتمالا برام سونو بنویسه چون ۳۶ هفتمه و انشاالله ۳۹ هفته هم زایمانمه.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

واقعا خلن من رفتم دکتر تو ۲۰ هفته گفت وزن زیاد نکردی امپول اشتهاد داد و ویتامین بعد زدم گفت وزنت خیلی رفته بالا رژیم بگیر منم اصلا رعایت نکردم مگه میشه رژیم گرف اخه

خدایا شکرت iliya و arshiya
توهم مثل من زود ورم کردی پس خیلی عذاب داره ورم ولی دکتر گفتی حتما بگو ازمایش دفع پروتیین برات بنویسه ...

آره ☹ فقط پاهام ورم داره با دماغم 🤥

بقیه جاهام خوبه. قند و فشارمم خوبه پایینه.

باشه این سری رفتم دکتر بهش میگم برام بنویسه... ☹

واقعا خلن من رفتم دکتر تو ۲۰ هفته گفت وزن زیاد نکردی امپول اشتهاد داد و ویتامین بعد زدم گفت وزنت خیل ...

خخخخ واااای 😂😂😂😂

خدایا ب این دکترا ی مقدار عقل عطا کن!!!

اسیر شدیم تو دست اینا... 😃 تکلیفشون با خودشون مشخص نیست.