2777
2789
میفهمم😕😕 به منم گفته اینجوری پیش بری بزور بشه 2800 اینا برا همین لیدی میل داده تا 1 مرداد که برم ...

تیکرمون مثل همه برا شما چقد بود وزنش یا نرفتید هنوز

خدایا شکرت iliya و arshiya

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمم😕😕 به منم گفته اینجوری پیش بری بزور بشه 2800 اینا برا همین لیدی میل داده تا 1 مرداد که برم ...

من از دیابت ترسیدم لیدی میل نخوردم. از یه طرفم میگفتن حساسیت میاره.

کلا کم غذا بودم مثل بقیه حامله ها نمیخوردم.هوسم نمیکردم

تیکرمون مثل همه برا شما چقد بود وزنش یا نرفتید هنوز

من هنوز نرفتم عزیزم

ماه بعد میرم 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
ورم کرده بودم فشارم بالا بود دکتر گفت بری بهتره

بعد ببخشید رفتید سونو هزینش چقدر بود؟

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
من از دیابت ترسیدم لیدی میل نخوردم. از یه طرفم میگفتن حساسیت میاره. کلا کم غذا بودم مثل بقیه حامله ...

من قندم نرمال بود دکترم گفت بخور 

غذام خوبه هوسم میکنم ولی خودم چاق میشم به جای جوجه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
عوضش تا دلت بخاد با سن و پهلو بزرگ کردم لگنم شده وان

واااای جدی میگی؟؟ 😃😂 عب نداره گلم. بعد از زایمان ایشالا لاغر میشی. فک کنم بیشتر  وَرَمه اینا... 🤔

من الان تو ۲۳ هفته‌م. اندامم همون اندام سابقه ولی شکمم یکم اومده جلو. پهلو اینا هم ندارم 😃 پاهام ولی ورم داره خیلی... ☹

قند منم 78 بود. دربدر خیر ندیده گفت چون دیابت ارثیه تو خانوادتون رعایت کن😐

آهان

حالا خداکنه لیدی میل اثر کنه

واااای جدی میگی؟؟ 😃😂 عب نداره گلم. بعد از زایمان ایشالا لاغر میشی. فک کنم بیشتر  وَرَمه اینا. ...

توهم مثل من زود ورم کردی پس خیلی عذاب داره ورم ولی دکتر گفتی حتما بگو ازمایش دفع پروتیین برات بنویسه هزینه ای ندازه من ازاد شد ۱۲ ولی خیالت راحت میشه چون دفع پروتیین خیلی خطرناکه باعث ورم زودرس میشه

خدایا شکرت iliya و arshiya