2777
2789
[QUOTE=95623098]من ۳۰ هفته رفتم سونوی وزن ۱۷۰۰ بود از اون موقع دیگه نرفتم و نمیدونم چقدر شده ولی دکت ...

نمیدونم به من گفت خیلی ریزه آخه الانکه ماه آخرم شکمم مثل ۷ ماهه ها هم نیست با مانتو و لباس بیرون که اصلا معلوم نیست باردارم.دکترم میگه خیلی ریزه.همه چی هم میخورم کلی ویتامین و لیدی میل هم میخورم ولی نمیدونم چرا فایده نداره

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
نمیدونم به من گفت خیلی ریزه آخه الانکه ماه آخرم شکمم مثل ۷ ماهه ها هم نیست با مانتو و لباس بیرون که ...

خب یه سونو برو ببین جند کیلو دوستمم اصلا شکم نداشت کلا سه کیلو اضاف کرده بود ۷ ماهه زایمان کرده ۲ کیلو بود بچش

خدایا شکرت iliya و arshiya

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قند منم 78 بود. دربدر خیر ندیده گفت چون دیابت ارثیه تو خانوادتون رعایت کن😐

خخخخ... دکترا رو ول کن! 😂

منم رفتم بهداشت، قدمو بد اندازه گرفتن، ۵ سانت کوتاه‌تر ثبت کردن، BMIم رفت بالا... 😐. بعد بهم گفتن اضافه وزن داری. فرستادنم دکتر تغذیه، دکتره گفت الان خیلی وزنت بالاست. باید رژیم بگیری 😐 من تا ۴ماهگی اصن نمیتونستم غذا بخورم، نمیدونم بچه‌م چی خورده تا اینجا رشد کرده. تازه اشتهام باز شده و ویار تهوعم خوب شده، بهم میگه باید وزنتو بیاری پایین. آخه تو بارداری هم رژیم؟؟ خُلن بابا... 😒😕

خب یه سونو برو ببین جند کیلو دوستمم اصلا شکم نداشت کلا سه کیلو اضاف کرده بود ۷ ماهه زایمان کرده ۲ کی ...

فردا وقت دکتر دارم احتمالا برام سونو بنویسه چون ۳۶ هفتمه و انشاالله ۳۹ هفته هم زایمانمه.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

واقعا خلن من رفتم دکتر تو ۲۰ هفته گفت وزن زیاد نکردی امپول اشتهاد داد و ویتامین بعد زدم گفت وزنت خیلی رفته بالا رژیم بگیر منم اصلا رعایت نکردم مگه میشه رژیم گرف اخه

خدایا شکرت iliya و arshiya
توهم مثل من زود ورم کردی پس خیلی عذاب داره ورم ولی دکتر گفتی حتما بگو ازمایش دفع پروتیین برات بنویسه ...

آره ☹ فقط پاهام ورم داره با دماغم 🤥

بقیه جاهام خوبه. قند و فشارمم خوبه پایینه.

باشه این سری رفتم دکتر بهش میگم برام بنویسه... ☹

واقعا خلن من رفتم دکتر تو ۲۰ هفته گفت وزن زیاد نکردی امپول اشتهاد داد و ویتامین بعد زدم گفت وزنت خیل ...

خخخخ واااای 😂😂😂😂

خدایا ب این دکترا ی مقدار عقل عطا کن!!!

اسیر شدیم تو دست اینا... 😃 تکلیفشون با خودشون مشخص نیست.