2777
2789
عنوان

یک سوال قیافه ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1551 بازدید | 29 پست
یک کم مسخره است ببخشید....

من نمی دونم چرا بعضی وقتها (که به خودم می رسم)بسیار مورد توجه وتوچشم هستم (حتی در یک جمعیت زیاد مثل عروسی).وحتی شوهرم به شدت حسود میشه
ودر مواقع معمولی ام بسیار عادی ام واصلا کسی فکر نمی کنه من خوگشلم...واکثر وقتها من حوصله به خودم رسیدن هم ندارم شما هم این طوری هستید؟؟؟
ومیشه کسی بدون رسیدن وآرایش هم بسیار توچشم باشه؟؟؟؟
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
اگر چهره به آرایش عادت کنه خیلی بده ..موقعی که آرایش نداشته باشیم تو چشم نمیایم
ولی من دیدم کسی رو که آرایش نمیکنه ولی همچنان خوشگلی خیره کننده ای داره ..چون قیافه شو به آرایش عادت نداده
سه زن زیبا در دنیا وجود دارد :
مادرم , تصویرش در آینه , سایه اش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم قبلا که سنم کمتر بود ,رو قیافه ام همچین حسی داشتم ,فکر میکردم بعضی روزا خوشگلترم,ولی الان به این نتیجه رسیدم حس و حال آدم ,شاد بودن یا افسرده بودن عصبانی بودن یا آرام بودن و کلا روحیات آدم به شدت روی چهره تاثیر میذاره
Lilypie Maternity tickers
من یه وقتایی برام پیش اومده که بدون آرایش بهم خیلی نگاه کردن و به همسرم میگم ببین چیزی تو صورتم نیست؟خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ ولی همسرم میگه به خاطر چهره تو و سنجیدنش با من هست و میگن این دختره چه جوری خر شده زنه این شده خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

ولی جدا حتما از اون دسته آدمهایی هستی که بدون آرایش اعتماد به نفس نداری و متوجه نگاهی هم نمیشی و اگر نگاهی هم بهت بکنن با خودت میگی حتما میگه این چرا این شکلیه
هروقت که خواستی در مورد راه رفتن کسی نظر بدی اول کمی با کفش های او راه برو