2777
2789
آره من میخواستم عکسام پخش بشه شما راست میگی امیدوارم برای خودت یا عزیزانت اتفاق بیوفته تا درک ک ...

من عکس تو سایت عمومی نمی زارم .شما دعوا داری مثکه اعصابت از جای دیگه خورده من چیز بدی نگفتم و به شما توهین هم نکردم .یکم به اعصابت مسلط باش. 

من عکس تو سایت عمومی نمی زارم .شما دعوا داری مثکه اعصابت از جای دیگه خورده من چیز بدی نگفتم و به شما ...

شما هم یکم تو طرز حرف زدنت دقت کن دلیل نمیشه ما هرچی دوست داریم بگیم و انتظار داشته باشیم به کسی برنخوره اصلا منطقی نیست

🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم یکم تو طرز حرف زدنت دقت کن دلیل نمیشه ما هرچی دوست داریم بگیم و انتظار داشته باشیم  ...

شما مشکل داری .طرز حرف زدن خودت برگرد و نگاه کن به چیزی هم که من نوشتم دوباره نگاه کن متوجه میشی چی میگم 

شما مشکل داری .طرز حرف زدن خودت برگرد و نگاه کن به چیزی هم که من نوشتم دوباره نگاه کن متوجه میشی چی ...

کاملا مشخصه که آدم بی درکی هستی و بسیار خودبین و از خود متشکر 

من حرف دیکه ای ندارم با شما

🧚‍♀️
کاملا مشخصه که آدم بی درکی هستی و بسیار خودبین و از خود متشکر  من حرف دیکه ای ندارم با شما

از طرز صحبت هرکس میشه فهمید شخصیتش اون آدم چجوریه.برای شخصیتت متاسفم .همینجا بحث و تموم میکنم شماهم اگر حرفی بامن نداری دیگه ریپلای نکن

تاتنهایی نشینه سخته چهاردستوپا خدا حفظش کنه

آره‌مرسی‌عزیزم‌.  متاسفم‌که‌دیر‌جواب‌دادم‌آخه‌تونتم‌یه‌مشکلی‌پیش‌اومده‌بود.           نی نی تو چه کارهایی میکنه