2777
2789
عنوان

حرکت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 45 پست
هندونه که سردونه ست باعث یبوست میشه . اتفاقا خربزه خیلی تاکید شده  چرا گفت نخوری؟

نمیدونم دوشب بستری بودم شاید بخاطر چیزی دیگه ای  گفت نخور ولی کلا منع کرد برام

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
تاحالا شمارش نکردم بیشتر تکون میخوره ضربه کم میزنه

مال منم از شروع ۳۴ هفته اینجور شد یهو. ۳ روز اینجور شد بعد بهتر شد. جاش تنگ میشه. حرکتاشو بشمار در یک ساعت نرمال ۸ یا ۹ تکون بخوره. کمتر از ۴ حرکت در ساعت ینی برو دکتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من اصلا نمیدونم کجا هس 😅 یه بار ضربه رو تو پهلو حس میکنم یه بار زیر شکم یه بار وسط شکم .چجوریه ...

اره دیگه همینه 

من ترسیدم رفتم سونو حالت عرضی بود بعد سه روز رفتم دکترم سونو کرد سرش چرخیده بود پایین😁

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
عزيزم امضات شرح حال من هست ، ان شا الله كه دخترت به سلامت به دنيا بياد ، دختر من هم كوچيكه و كمتر از ...

ممنون گلم انشالله گل پسر شمام به خوشی و سلامتی دنیا بیاد😍

پسرم یکسال و ۷ ماهشه،خیلی بهم وابسته ست،خودم ازون بدترم،یکساعت که پیشم نباشه بغض میکنم حالم بد میشه بعد که میاد کلی میگیرمش بغلم گریه میکنم.نمیدونم چطور قراره از هم جدا شیم،حتی برا یه روز😞تازه خوشبینانه ش یکی دو روزه.خدا خودش کمکمون کنه.من دق میکنم بچمو نمیدونم😢😢😢

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
نمیدونم دوشب بستری بودم شاید بخاطر چیزی دیگه ای  گفت نخور ولی کلا منع کرد برام

آخه تو روایات هم خیلی توصیه شده . من هندونه میخوردم خوب بود ولی دیشب خوردم اصلا بهم نساخت . نفخ و ... اذیت شدم ‌. امشب دیگه همون خربزه رو خوردم

بچه ها من هفته 23هستم،هر ساعت نی نیم تکون نمیخوره،صب ها میخوره و گاهی ساعت یک بعد ظهر و شبا....هرساعت مگه باید تکون بخوره؟؟؟

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
عزیزم چجوری حرکت بچه هاتو از هم تشخیص دادی؟

بگم شاید خنده ات بگیره قسمت راست حرکت میکرد میفهمیدم پسرمه قسمت چپ دخترم بود وقتی دوروز حرکت دخترمو حس نکردم رفتم دکتر حتی دکترم بهم خندید که چطور تشخیص میدی عصبانی شدم تا سونوی حرکت جنین نوشت برام رفتم انجام دادم که سنوگراف گفت کدوم قسمته گفتم چپ که گفتش حرکت جنیت خیلی کنده امکان داره اتفاقی براش بیفته همون شب رفتم بستری شدم چون جاشون تنگ بود حرکتش کند شده بود ۴ساعت به دنیا اومدن چون کیسه اب ترکید😑

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
ممنون گلم انشالله گل پسر شمام به خوشی و سلامتی دنیا بیاد😍 پسرم یکسال و ۷ ماهشه،خیلی بهم وابسته ست، ...

من و دخترم هم همينطور هستيم ، هر روز هم از قبل بيشتر به هم وابسته ميشيم ، فقط از خدا ميخوام كه خودش كمكمون كنه . 

آخه تو روایات هم خیلی توصیه شده . من هندونه میخوردم خوب بود ولی دیشب خوردم اصلا بهم نساخت . نفخ و .. ...

شاید یه مشکلی دیگه داشتم که منع کرده بود برام

هفته چند زایمان کردی گلم؟

۳۵

من و دخترم هم همينطور هستيم ، هر روز هم از قبل بيشتر به هم وابسته ميشيم ، فقط از خدا ميخوام كه خودش ...

خیلی سخته😖خیییلی زیاد😭

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
چ جالب چجور میفهمیدی تکونا مال یکیشونه یا دوتاشون. 

ازوقتی که تکوکناشونو حس میکردم میفهمیدم چون اولین بار سونوی جنسیت رفتم سمت راستم دکترم گفت پسره ولی سمت چپ مشخص نمیشه جنسیتش چیه دکترم‌گفت به احتمال خودم دختره ولی مشخص نیست ازهمونجا میدونستم سمت راست وچپ کدومن 

ازوقتی که تکوکناشونو حس میکردم میفهمیدم چون اولین بار سونوی جنسیت رفتم سمت راستم دکترم گفت پسره ولی ...

چ جالب منم خیلی دلم میخواست دوقلو باشن. یه دونس برا من. ولی بزرگ کردنشون صبر ایوب میخواد ایشالا صحیح و سالم باشن و مامانشونو اذیت نکنن