2777
2789
عنوان

حرکت جنین

438 بازدید | 45 پست

خانما جنینم آهسته و یواش تکون میخوره مثل ماهی خیلی کم ضربه میزنه ؟ چرا ؟؟ امکانش هس اب دورش کم باشه نی نیم بریچه تازه ۳۳ هفته شدم

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟

به نظرم برو دکتر چون منم  دوقلو بارداربودم یه جنیم حرکتش خیلی کند بود خیلی که دوروز حسش نکردم رفتم سونو واینا مشخص شد ابش کمه 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

ان شالله که هیچی نیست استرس هم نداشته باش

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش بحالت که بریچه😞😞😞

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
به نظرم برو دکتر چون منم  دوقلو بارداربودم یه جنیم حرکتش خیلی کند بود خیلی که دوروز حسش نکردم ر ...

چیکار کنم آب دورش زیاد بشه؟ هفته ۳۱ رفتم سونوم هس 

بچه ماهای اخر کم تکون میخوره  شیرینی بخور ببین فرق میکنه 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
بچه ماهای اخر کم تکون میخوره  شیرینی بخور ببین فرق میکنه

بازم همونه شربت بستنی آب قند هرچی فکرشو بکنی

به نظرم برو دکتر چون منم  دوقلو بارداربودم یه جنیم حرکتش خیلی کند بود خیلی که دوروز حسش نکردم ر ...

من هفته ۲۶ سونو رفتم باید بین ۸ تا ۲۴ می بود اونوقت واسه من ۲۱ و خورده ای بود . نرماله ؟ زیاد نیست؟ دکترو ندیدم منشیش نذاشت برم داخل اتاق.

الان حرکاتش ۲.۳ روزه کمتر شده. البته تو این چند روز فعالیت زیاد داشتم . مهمون داری و کار خونه ....

چیکار کنم آب دورش زیاد بشه؟ هفته ۳۱ رفتم سونوم هس 

نگران نباش گلم‌سونو که خوبه.گرمیجات نخور من مایعات میخوردم گفت هندوانه اجازه داری بخوری ولی کلا خربزه رو منع کرد

من ک برا حرکت رفتم میگفت حتما نباید گوپ گوپ بزنه. ریز ترین تکون ینی یه حرکت. شربت شیره بخور یا اب اناناسی چیزی. یچی شیرین. ب پهلو بخواب و دقت کن. ریز ترین تکون روهم بشمار. مهم نی چقد یواشه فقط بشمار تو یک ساعت چقد حرکت داره

خوش بحالت که بریچه😞😞😞

عزيزم امضات شرح حال من هست ، ان شا الله كه دخترت به سلامت به دنيا بياد ، دختر من هم كوچيكه و كمتر از يك ماه ديگه پسرم به دنيا مياد ، ان شا الله خدا خودش كمكمون كنه .

دختر من ١٥ ماه و نيم هست ، پسر شما چند وقتشه .

مایعات خییییلی بخور آب در روز زیاد بخور

آب دورش کمه ؟؟؟  خیلی آب میخووورم