2777
2789
عنوان

حرکت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 45 پست
نگران نباش گلم‌سونو که خوبه.گرمیجات نخور من مایعات میخوردم گفت هندوانه اجازه داری بخوری ولی کلا خربز ...

هندونه که سردونه ست باعث یبوست میشه . اتفاقا خربزه خیلی تاکید شده 

چرا گفت نخوری؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک برا حرکت رفتم میگفت حتما نباید گوپ گوپ بزنه. ریز ترین تکون ینی یه حرکت. شربت شیره بخور یا اب ان ...

تاحالا شمارش نکردم بیشتر تکون میخوره ضربه کم میزنه

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
بازم همونه شربت بستنی آب قند هرچی فکرشو بکنی

پسر منم از هفته های ۳۳ ب بعد بود فک کنم گاهی کم تکون میخورد گاهی کلن یه نصفه روز تکون نمیخورد😐

ولی برا اینکه خیالت راحت شه برو دکتر یه نوار قلب بگیر یا سونو برو....برا کیسه آبم  آب زیاد بخور فقط 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
چیکار کنم آب دورش زیاد بشه؟ هفته ۳۱ رفتم سونوم هس 

اب دور جنین نرماله چرا زیاد بشه میترکه. ب هرحال استراحت و روزی ۱۰ تا ۲۰ لیوان اب و هندوانه مایعات فراوان اب رو زیاد میکنه ولی کیسه ابت نرماله عالیه

عزيزم چرا خربزه رو منع كرد ؟ من عاشق خربزه هستم .

خربزه گرمیه  ماه های اخر کم بخوری بهتره  

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
من هفته ۲۶ سونو رفتم باید بین ۸ تا ۲۴ می بود اونوقت واسه من ۲۱ و خورده ای بود . نرماله ؟ زیاد نیست؟ ...

عزیزم خودتو خسته نکن ،ان شالله که هیچی نیست استرس به خودت نده که کلا سمه ،واسه آروم شدن دلت به دکترت مراجعه کنی بهتره وجواب سونو نشونش بده 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
من آخرای هفته ۲۹ هستم . گاهی زیاد تکون میخوره اما چند روزه کم شده حرکاتش . منم نگران میشم ولی ان شاا ...

منم ۲۹تکونش خیلی کم شد بعد رفتم دکتر سرش چرخیده بود دکترم گفت بخاطر چرخیدنش بوده😁

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
عزيزم چرا خربزه رو منع كرد ؟ من عاشق خربزه هستم .

اب یکی ازبچه هام کم شده بود دوروزبستریم کرد همش مایعات موقع ترخیص گفت خربزه اجازه نداری بخوری منم  که عاشق خربزه مجبور شدم بخاطر بچه نخورم

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
منم ۲۹تکونش خیلی کم شد بعد رفتم دکتر سرش چرخیده بود دکترم گفت بخاطر چرخیدنش بوده😁

والا من اصلا نمیدونم کجا هس 😅 یه بار ضربه رو تو پهلو حس میکنم یه بار زیر شکم یه بار وسط شکم .چجوریه آخه