به نظرم برو دکتر چون منم دوقلو بارداربودم یه جنیم حرکتش خیلی کند بود خیلی که دوروز حسش نکردم رفتم سونو واینا مشخص شد ابش کمه
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒
نگران نباش گلمسونو که خوبه.گرمیجات نخور من مایعات میخوردم گفت هندوانه اجازه داری بخوری ولی کلا خربزه رو منع کرد
من ک برا حرکت رفتم میگفت حتما نباید گوپ گوپ بزنه. ریز ترین تکون ینی یه حرکت. شربت شیره بخور یا اب اناناسی چیزی. یچی شیرین. ب پهلو بخواب و دقت کن. ریز ترین تکون روهم بشمار. مهم نی چقد یواشه فقط بشمار تو یک ساعت چقد حرکت داره
عزيزم امضات شرح حال من هست ، ان شا الله كه دخترت به سلامت به دنيا بياد ، دختر من هم كوچيكه و كمتر از يك ماه ديگه پسرم به دنيا مياد ، ان شا الله خدا خودش كمكمون كنه .