2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خب انقد ک شما فش دادی منم بودم میگفتم خوب کردم  یکم کاش با سیاست تر رفتار میکردین درسته ک الان ...

من تازه سه روزه زايمان كردم امروز ديدم نامزدش سابق بهش زنگ ميزنه چون مادرش اينا اينجان نميتونم حرفي بزنم ديگه داشتم رواني ميشدم نتونسم جلو خودمو بگيرم

یعنی چی بانامزد سابقش هنوز ارتباط داره بازم این مسلئله پیش اومد و دیوار مرد رفت بالا و زن هم میخواد کوتاه بیاد پاشو برو ازکنار این حیوون برو ب تموم فامیلاش بگو ی درصد این فکرو بکن اگ الان توجای شوهرت بودی خدامیدونه چ بلایی سرت میوورد پاشو توروقران اینقد ساده نباشین زود کوتاه نیایین چون اگ مرد کوتاه میومد توااین مسائل ی چیزی ولی الان همه بی منطقن حقشه تا ابروشو همجا ببری 

بـا((خــــــدا)) باش و پــــادشاهی کن❤
الان خوندم تاپیکت رو . شاید یه درصد شوهرت جوابشو نمیداده خودش پیام داده از یه جایی شنیده ... 

به اسم همكار سيو كرده بود يعني باهم حرف ميزدن ديگه ميدونم كه داره خرم ميكنه

من تازه سه روزه زايمان كردم امروز ديدم نامزدش سابق بهش زنگ ميزنه چون مادرش اينا اينجان نميتونم حرفي ...

مبارکت باشه  عزیز 

بچه ها بعضیاشون گفتن برو دم در خونه دختر ه ..کاملا اشتباهه نکن اینکارو اینجوری فک میکنن دیگه از شوهرت نا امید شدی و نمیتونی جلوشو بگیری

دوستای گلم هر سوالی یا راهنمایی در مورد راه اندازی کسب و کار ..واحد های تولیدی . .. پرورش دام (گاو نژاد های مختلف هلندی هلشتاین سیمینتال )و طیور (مرغ ..بوقلمون )..کشت و صنعت ..تولید  و بسته بندی مواد غذایی(صنعتی و سنتی) داشتین در خدمتم😍❤           🎆♥️    همه ی داراییمو به تو بدهکارم من .... جون جوادت آقا خیلی دوست دارم من♥️🎆