2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسي عزيزم دعا كن برام😔

انشالا درست شه همه چی

دوستای گلم هر سوالی یا راهنمایی در مورد راه اندازی کسب و کار ..واحد های تولیدی . .. پرورش دام (گاو نژاد های مختلف هلندی هلشتاین سیمینتال )و طیور (مرغ ..بوقلمون )..کشت و صنعت ..تولید  و بسته بندی مواد غذایی(صنعتی و سنتی) داشتین در خدمتم😍❤           🎆♥️    همه ی داراییمو به تو بدهکارم من .... جون جوادت آقا خیلی دوست دارم من♥️🎆                   
چرا با ادمی که ۱۳ سال ازت بزرگتره ازدواج کردی ؟؟؟حرف همدیگه رو میفهمید ؟؟

اون يه عالم ديگس من يه عالم ديگه ولي خيلي دوسش داشتم كه همه شرايطشو قبول كردم و باهاش موندم و ازدواج كردم

به اسم همكار سيو كرده بود يعني باهم حرف ميزدن ديگه ميدونم كه داره خرم ميكنه

نمیدونم شایدم بهش زنگ‌زده شماره اش رو سیو کرده که بدونه... وقتی ازش جدا شده حتما دوسش نداشته... نگران نباش انشالله که چیز مهمی نباشه ولی سفت و سخت بگیر که دیگه جرات نداشته باشه جوابشو بده اون دختره هم ادب کن حسابی مظلوم‌باشی سو استفاده میکنن 

نامزدش سابقش غریبه هست؟ یا از فامیلش هست؟

نه از فاميلاي دورشون هست 

من زياد كنجكاوي نكردم يعني فكرشو نميكردم كه بخاد برگرده يروزي بهش 

قبلا تو دوستي گفته بود كه نامزدم از فاميلاي دورمونه كه شهرستان زندگي ميكنن 

عزیزم قدم نو رسیده مبارک غصه نخور عزیزم میگذره ، با این واکنش که نشون دادی قطعا شوهرت ترسیده دیگه جواب اونو نمیده ، شما الان دیگه مادر بچش هستی جایگاه ویژه در قلبش داری به این راحتی کسی نمیتونه جات رو بگیره یکی از زمان هایی که یک زن ملکه میشه زمانیه که مادر شده، شما الان ملکه همسرت هستی عزیزم 🌷

باسمک الله الکبیر العظیم الملک الحق المبین
عزیزم قدم نو رسیده مبارک غصه نخور عزیزم میگذره ، با این واکنش که نشون دادی قطعا شوهرت ترسیده دیگه جو ...

ممنون عزيزم مرسي از دلگرمي كاش همه ادما مثل شما درك داشتن♥️♥️

ـ بازم ک سروکله ادمای بی منطقی مثه تو پیداشد  اخه کرم ازخود درخته معلوم نیس چجوری مخ دختررو ز ...

چرادعواداری وتوهین میکنی 

خب اگه شوهرش نامزدسابقشامیخاست چرانگرفتدش 

من تازه سه روزه زايمان كردم امروز ديدم نامزدش سابق بهش زنگ ميزنه چون مادرش اينا اينجان نميتونم حرفي ...

گلم واسه ارامشت ایت الکرسی خوندم

دوستای گلم هر سوالی یا راهنمایی در مورد راه اندازی کسب و کار ..واحد های تولیدی . .. پرورش دام (گاو نژاد های مختلف هلندی هلشتاین سیمینتال )و طیور (مرغ ..بوقلمون )..کشت و صنعت ..تولید  و بسته بندی مواد غذایی(صنعتی و سنتی) داشتین در خدمتم😍❤           🎆♥️    همه ی داراییمو به تو بدهکارم من .... جون جوادت آقا خیلی دوست دارم من♥️🎆