2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شايد واقعا چيزي نباشه خوب، بهتر بود از در دوستي وارد ميشدي خودش همه چيزو اعتراف ميكرد مردا كلا وقتي بهشون گله ميكني جبهه ميگيرن حتي اگر ببخشيد گند بالا اورده باشن 

عمرا بتونی ثابت کنی...بعضی از این مردا این قدر بی وجدانن که سندم بیاری بازم حاشا میکنن...

من پیامک دیدم تو گوشیش...سریع پاک کرد...از خونه رفت بیرون...یعنی هیج جوره زیر بار نیمرفت

درست میشه دایی  
خودم ديدم بهش زنگ و اس ميداد 

خب انقد ک شما فش دادی منم بودم میگفتم خوب کردم 

یکم کاش با سیاست تر رفتار میکردین درسته ک الان خیلی ناراحتی و عصبانی ولی خب خوبه ادم ی جاهایی قبل عصبانیت یکم منطقی فکر کنه

دوستای گلم هر سوالی یا راهنمایی در مورد راه اندازی کسب و کار ..واحد های تولیدی . .. پرورش دام (گاو نژاد های مختلف هلندی هلشتاین سیمینتال )و طیور (مرغ ..بوقلمون )..کشت و صنعت ..تولید  و بسته بندی مواد غذایی(صنعتی و سنتی) داشتین در خدمتم😍❤           🎆♥️    همه ی داراییمو به تو بدهکارم من .... جون جوادت آقا خیلی دوست دارم من♥️🎆                   
ببین مشکل ازهمسرت نیست مشکل ازان خانمه هیچی اینقدرتهدیدنکن بخادقایمکی کارشامیکنه یااینکه تازه روش با ...

ـ

بازم ک سروکله ادمای بی منطقی مثه تو پیداشد 

اخه کرم ازخود درخته معلوم نیس چجوری مخ دختررو زده ک اونم پا داده ببخشید دختره ک مریم مقدس نبوده ک تقصیر شوهرش بوده ک اینقد پستو رشغال صفته 

بـا((خــــــدا)) باش و پــــادشاهی کن❤