دوستان من تو خواب جن دیدم😭خیلی میترسم تعبیرش چی میتونه باشه یعنی واقعا یه جن پیشمه تو خواب خودشو بهم نشون میده؟
یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم منیه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه خستهگی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادرتیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم منیه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه خستهگی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادرتیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
آب سرد نخور آب ولرم زیاد بخور نیم ساعت پیاده روی کن شام رو سبک و کم نمک و بدون چربی بخور استرس رو از خودت دور کن و زندگی شبانه نداشته باش خصوصا توی گوشی قبل از خواب کتاب بخون یا وایت نویز گوش کن از قلیون و حتی بوی دخانیات فاصله بگیر سبزی تازه و قرص اهن مصرف کن قول میدم دیگه جن نبینی
واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست
عزیزم بارداری. فکر این چیزا رو نکن. حتما حتما سوره ی یس بخون. من سوره ی جن خوندم خیلی ترسم کم شد. یه ذره آهن(حتما آهن باشه نه استیل و سنجاق و این چیزا) و نمک و قرآن بزار بالای سرت