دوستان من تو خواب جن دیدم😭خیلی میترسم تعبیرش چی میتونه باشه یعنی واقعا یه جن پیشمه تو خواب خودشو بهم نشون میده؟
یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم منیه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه خستهگی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادرتیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
آب سرد نخور آب ولرم زیاد بخور نیم ساعت پیاده روی کن شام رو سبک و کم نمک و بدون چربی بخور استرس رو &n ...
مرسی همش میترسم باردارم میگم سر بچم بلایی نیاره فکر میکنم واقعی بود
یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم منیه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه خستهگی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادرتیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
مرسی همش میترسم باردارم میگم سر بچم بلایی نیاره فکر میکنم واقعی بود
مادرشوهرم میگه زن حامله حتما همیشه یه تکه طلا باید بهش آویز باشه. از زمان قدیم ماها رسم لوله اندازون داریم یعنی یه دعایی رو داخل یه لوله ی طلا می کنن می ندازه گردن زن حامله. البته الان دیگه لوله طلا کسی نمی ده به جاش پلاک یا انار کوچولو و یه چیز آویز طلا می دن. حالا خرافه یا حقیقت حرفش رو نقل کردم
مادرشوهرم میگه زن حامله حتما همیشه یه تکه طلا باید بهش آویز باشه. از زمان قدیم ماها رسم لوله اندازون ...
اتفاقا طلا دارم سرویس دارم النگو انگشتر همشونو استفاده میکنم نمیدونم چرا اصلا تا حالا ندیدم من جن اینا