اصلا بدجور دلم میگیره..هرکاری ام میکنم ورزش..کتاب فیلم..اشپزی ولی خب تهه دلم دلشوره دارم یا ی حس تنهایی و..ک فقط تو تابستون اینجورمیشم.نمیدونم روزا طولانیه وقت زیاده یا من ماشین ندارم نمیتونم بگردم ازطبیعت استفاده کنم...چون اکثرا میرن مسافرتو گردش تابستونشونو بگذرونن ولی من..
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص دهم ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
من تابستونارو خیلی دوس دارممممم ولی این تابستون براممم به اندازه زمستون یخ و سردههه .... عاشق تابستون بهارمممم فقط بیرون باشممممم بگردمممم حتی با بیپولی بزم تو پارک بشینم از سبزی و گلهااا لزت ببرمممم ولی النننن مثل زمستونه برام