2777
2789
عنوان

شمام تابستونا دلتون میگیره؟

203 بازدید | 34 پست

اصلا بدجور دلم میگیره..هرکاری ام میکنم ورزش..کتاب فیلم..اشپزی ولی خب تهه دلم دلشوره دارم یا ی حس تنهایی و..ک فقط تو تابستون اینجورمیشم.نمیدونم روزا طولانیه وقت زیاده یا من ماشین ندارم نمیتونم بگردم ازطبیعت استفاده کنم...چون اکثرا میرن مسافرتو گردش تابستونشونو بگذرونن ولی من..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من عشق میکنم خدایی

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

من تابستونارو خیلی دوس دارممممم ولی این تابستون براممم به اندازه زمستون یخ و سردههه .... عاشق تابستون بهارمممم فقط بیرون باشممممم بگردمممم حتی با بیپولی بزم تو پارک بشینم از سبزی و گلهااا لزت ببرمممم ولی النننن مثل زمستونه برام 

منم تو خونه ام کارم ندارم خیلی بده خوشبحال اونا که کار دارن زندگیشون برنامه داره دانشجو که بودم خیلی بهتر بود

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍

من تابستونو دوس دارم. ماشینم ندارم. جات خالی دیروز رفتم امامزاده صالح بازار تجریش آبمیوه خنک خوردم. خیلی خوب بود. لنگ ماشین نمون. مشکلات دنیا تمومی نداره

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄