2777
2789
عنوان

شمام تابستونا دلتون میگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 34 پست
چون کل روزتو نباید تنها باشی فیلم و کتاب و آشپزی برای یه قسمتی از روزه باید حتما دوستی آشنایی فامیل ...

دارم...ولی دلم بیشتر ازاین میگیره ک نمیتونم بگردم انگار..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره چه پاییزش چه تابستونش ادم داش میگیره وکم حوصله میشه

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
تنهایی چجوری میچرخین

با آرامش. شاید باور نکنی اما تا وقتی منتظر آدما بودم تا بیان حالمو خوب کنن همیشه ناراحت بودم حتی تو جمع دلم میگرفت اما از وقتی درک کردم خدا پیشمه دیگه غصه تو دلم نیست. همزمان که دارم مغازه ها رو می بینم و میچرخم تو دلم ذکر میگم و قلبم هر ثانیه آرومه آرومه 

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
با آرامش. شاید باور نکنی اما تا وقتی منتظر آدما بودم تا بیان حالمو خوب کنن همیشه ناراحت بودم حتی تو ...

منم این حالتو خ دوس دارم...ب ادما نیازی ندارم برا شاد بودن...