2777
2789
عنوان

حالت تهوع و ضعف شدید در بارداری

1061 بازدید | 3 پست

سلام به همه 

امروز با ضعف شدیدی از خواب بیدار شدم 

به زور خودمو رسوندم دم گاز تا یک‌ چیزی آماده کنم بخورم 

همینکه خوردم همه رو بالا آوردم الانم ضعف دارم اما حالت تهوع هم دارم خیلی بدجورم 

چهار ماهم تموم شده 

چکار کنم 

عزیزم منم اوایل بارداری خیلی تهوع داشتم، و اوضاع مزاجم بهم ریخته بود پیش یدکتر طب سنتی رفتم سرهردو بارداریم این دستورو داد کلا خیلی اوضاع گوارشیم مرتب و خوب شد(برای مشکلات گوارشی مثل تهوع، یبوست، ترش کردن واین چیزایی که معمولاً توبارداری پیش میاد)  برای بارداری هم کاملا بی ضرر هست و هرروز هم میشه استفاده بشه تا اوضاع گوارش روبراه باشه:

یک قاشق مرباخوری بارهنگ+نصف لیوان گلاب+نصف لیوان عرق نعناع ده دقیقه باهم بجوشه ولرم که شد بهش عسل بزنید و میل کنید.

عزیزم منم اوایل بارداری خیلی تهوع داشتم، و اوضاع مزاجم بهم ریخته بود پیش یدکتر طب سنتی رفتم سرهردو ب ...

خدا خیرت بده امتحان میکنم 

حس میکنم دارم می میرم متاسفانه خونه هم تنها هستم و استراحت مطلقم هستم خیلی حس بدی دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خیرت بده امتحان میکنم  حس میکنم دارم می میرم متاسفانه خونه هم تنها هستم و استراحت مطلقم هس ...

این برای من موثر بود و چون توی دو بارداری امتحان کردم و دکترم هم گفت که هیچ مشکلی تو بارداری نداره با خیال راحت هرروز بخور تا روبراهت کنه و اینکه برای خیلیا مصرف زنجبیل برای ازبین بردن تهوع موثره، هرروز یمقدارکم توی چاییت بریز ان‌شاءالله برای شما هم خوب موثر باشه.

و اینکه میگی تنهایی و استراحت مطلق ایناهم بی تاثیر نیست خودت رو به کارای مورد علاقه ت مشغول کن مثلاً به کتاب خوب، صوت خوب، کلی کتاب ها و صوت های عالی برای تربیت بچه هست که بعداً اصلا فرصت نمیکنی بخونی یا بشنوی، اگر اهلش هستی الان فرصت عالییه!