2821
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 55 پست
اخه این رفتاراش باعث شده همه فکر می‌کنن خیلی ظالمه و زورگوعه  چند روز پیش یکی از فامیل های دور ...

بیخود میگن  حواست باشع

اینجور ادما دیدتو نسبت به شوهرت عوض نکنن

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
واقعا میدون جنگ شده خونه ها : |  حالا انگار آدم میمیره یه محبت کوچولویی مثل اینو انجام بده&nbs ...

چرا همیشه ما زنا باید مراقب باشیم شوهرمون نگه داریم بهش محبت کنیم تا از دست ندیمشون 

چرا این محبت از سمت اونا نیست 

همسر من اصلا ترس از دست دادن منو نداره

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیخود میگن  حواست باشع اینجور ادما دیدتو نسبت به شوهرت عوض نکنن

فامیل دور بود اینم بگم که مادریزرگ دختره به مادرسوهرم گفته بود بیاید نوه منو بگیرید واسه پسرتون که نرفتن 

الان منظورش این بوده خوب شد زنش نشدم خواهرت زنش شده بدبخت شده 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
اخه این رفتاراش باعث شده همه فکر می‌کنن خیلی ظالمه و زورگوعه  چند روز پیش یکی از فامیل های دور ...

اصلا به حرفای دیگران توجهی نکن. مردم در هر حال دهنشون بازه. خوب باشی میگن شوهره زورگوه تو چیزی از شوهرت بخای میگن این زورگوه. دوتاتون خوب باشین میگن اینا ظاهرشون اینجوریه مگه زن و شوهر با هم خوب میشن؟؟؟ 

اینا بهش میگن حرف های صد من یک غاز. هرکی هم گفت شوهرت زورگوه بگو قربونش برم زورگوشم دوست دارم. بعضی از اطرافیان خیلی حسودن و نمیدونن با این حسادتشون چه زندگیایی رو ک خراب نمیکنن

چرا همیشه ما زنا باید مراقب باشیم شوهرمون نگه داریم بهش محبت کنیم تا از دست ندیمشون  چرا این م ...

ترس از دست دادن چیه 

فیلم ترکی میبینی؟ : |

شوهر منم ترس از دست دادن منو نداره ولی میدونم عاشقمه

همین ک شوهرت بهت گفته خونه خیلی بهم ارامش میده 

منظورش از خونه در و دیوار و یخچال نیستن ک 

منظورش تویی دیگه 

غیرمستقیم گفته 

از دستت بده ارامش نداره 

دیگه چی میخوای بهتر از این 

زن افریده شده واسه محبت کردن 

مهر و محبت تو ذات و فطرتمونه 

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
اصلا به حرفای دیگران توجهی نکن. مردم در هر حال دهنشون بازه. خوب باشی میگن شوهره زورگوه تو چیزی از شو ...

من واقعا با زورگویی شم دوسش دارم خیلی خیلی دوسش دارم البته ابراز کردن زبونی به همسرم بلد نیستم همیشه تو رفتار نشون می‌کنم ولی ابن حرفا و نگاه دیگران که همش میگن مظلومی مظلومی اذیتم می‌کنه 

ترس از دست دادن چیه  فیلم ترکی میبینی؟ : | شوهر منم ترس از دست دادن منو نداره ولی میدونم عاشق ...

مخالف صد در صد فیلم ترکی هستیم هم من هم شوهرم 

نمی‌دونم چطوری بگم نسبت بهم خیلی بی خیال و سرده 

من واقعا با زورگویی شم دوسش دارم خیلی خیلی دوسش دارم البته ابراز کردن زبونی به همسرم بلد نیستم همیشه ...

اصلا هم به نظر من مظلومیت نیس. شما ظرافت زنانه داری. و مردا عاشق این ظرافتن. مردا از زنایی ک داد میزنن و همیش عصبی و لجبازن اصلا خوششون نمیاد. همه چیت عالیه عزیزم انشالله همیشه خوشبخت باشی

من واقعا با زورگویی شم دوسش دارم خیلی خیلی دوسش دارم البته ابراز کردن زبونی به همسرم بلد نیستم همیشه ...

ماشاءالله عزیزم ان شاءالله همیشه همو دوست داشته باشین 

والا تو این زمونه زن مثل تو کم پیدا میشه ک مهربون باشه و عاشق شوهر

الان زنا زبونارو مثل شمشیر تیز کردن تا شوهر یه چیز میگه میزنن تو دهنش 

خوشبخت باشین ان شاءالله چشم حسودا کوووررر

مخالف صد در صد فیلم ترکی هستیم هم من هم شوهرم  نمی‌دونم چطوری بگم نسبت بهم خیلی بی خیال و سرده ...

همیشه اینطوره؟ یا چند وقتیه؟ شاید رفته تو غارش 

منم خیلی حرف شوهرمو گوش میدم خیلی دوسشدارم 

همه هم بهم میگن شوهر ذلیل 

ولی من افتخار میکنم به خودم خخ 

هرچند ک شوهرم خیلی ابراز علاقه و این چیزا نمیکنه 

ولی زندگیمون خوبه ارومه دعوا نداریم زیاد

اصلا هم به نظر من مظلومیت نیس. شما ظرافت زنانه داری. و مردا عاشق این ظرافتن. مردا از زنایی ک داد میز ...

ممنون عزیزم واقعا تایپیک نزدم تشویق بشم ولی من زنیم که همه جوره تابع همسرشه ولی این احتیاج داره نه زنانگی به ناز کردن به ناز کش داشتن