2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 55 پست
منم خیلی حرف شوهرمو گوش میدم خیلی دوسشدارم  همه هم بهم میگن شوهر ذلیل  ولی من افتخار میک ...

دقیقا زندگی من مثل توعه خیلی پیش اومده بهم گفتن شوهر ذلیل هم سمت خانواده خودم هم سمت خانواده همسرم 

شوهر منم اصلا ابراز احساسات بلد نیست حتی یه دوست دارم ساده 

شاید خنده دار باشه ولی واسم عقده شده بگه دوست دارم بگه چقدر قشنگ شدی 

مام دعوا خیلی کم پیش میاد بکنیم دعوا هم بشه من کوتاه میام

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه خدا خسته ست 

ب نظرم یه دکتر بره بهش ویتامین و این چیزا بدن 

شوی منم حدود یک سال کلا خسته بود قبراق نبود. البته یکم کمر درد هم داشت  رفت دکتر واسه کمرش ، بهش ویتامین داد واسه سه ماه یعنی از این رو به اون رو شد کمرش خوب نشد ، ولی جون اومد تو بدنش خیییلی سرحال شد الحمدلله

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
دقیقا زندگی من مثل توعه خیلی پیش اومده بهم گفتن شوهر ذلیل هم سمت خانواده خودم هم سمت خانواده همسرم&n ...

عاره عین من 

نمیگه بهم تا خودم بهش بگم بگو خخ البته جدیدا بهتر شده خودم بهش یاد میدم 

خوشگل میکنم خودمو ، خودم میرم تو بغلش از زبون اون قربون صدقه خودم میرم ،میگم چقد خوشگل شدی خانومم قربونت بشم تو چقد جیگری خدا تو رو واسه من نگه داره فرشته من ، اونم میخننده بوس میکنه فقط 

ولی ب مرور یاد گرفته بعضیییی وقتا میگه به به خوشگل شدی خخ

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
ب نظرم یه دکتر بره بهش ویتامین و این چیزا بدن  شوی منم حدود یک سال کلا خسته بود قبراق نبود. ال ...

نمی‌دونم شایدم کمبود آهن و ویتامین داره کلا سیستم‌ بدمی ضعیفی داره تند آمد مریض میشه 

البته بیشتر خودشو لوسم می‌کنه

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
عاره عین من  نمیگه بهم تا خودم بهش بگم بگو خخ البته جدیدا بهتر شده خودم بهش یاد میدم  خو ...

بدبختی من خودمم خیلی کم رو هستم 

نمی‌دونم شایدم کمبود آهن و ویتامین داره کلا سیستم‌ بدمی ضعیفی داره تند آمد مریض میشه  البته بی ...

خخخ لوس شدن تو مریضی ک تو ذات مرداس 

بدبختی من خودمم خیلی کم رو هستم  

چند وقته ازدواج کردین؟

مردا تشنه محبتنا خییییییلی دوست دارن بهشون محبت بشه 

از نوشته شروع کن به ابراز علاقه کردن 

مثلا رو در یخچال برگه بزن دوستت دارم 

یا تموم زندگی من خلاصه میشه تو دستای تو 

یا بنویس

میدونم میدونی دوستت دارم 

دوست دارم بخونی دوستت دارم

یا از ساده تر شروع کن ابمیوه ک درست کردی براش روش یه برگه بزن گوارای وجودت عزیزم 

بعد رنگ و لعابش بیشتر شه بعد کلامی ابراز کن از ساده شروع کن مثلا عزیزم صداش کن 

اولاش یه جوریه عجیبه ولی به مرور عادت میشه واسه جفتتون تازه شیرین هم هست

واسم خیلی سخته این کارا 

چرا من اینجوریم تو این قضیه همسرمو مقصر میدونم چند باری این کارو‌ کردم همراهیم نکرده و زده شده 

بازم سعی می‌کنم 

مرسی از راهنماییت

2790
2778
2791
2779
2792