2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 55 پست

میشورم میرم روشن میکنم

چون حالت التماسی میگه که مثلا خسته س و جونشو نداره خودش پاشع

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

میگم میبینی ک دستم بنده

از صبح برپام خجالتم نمیکشه حالا خودت بلن شی ازت کم نمیشه😐

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگم عزیزن دستم بنده خودت روشن کن ...

اگه بخام غر بزنم نمیکنه اخر خودم مجبورم اون کارو بکنم برا هنین سعی میکنم همیشه اروم بگم تا اونم لج نکنه...

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان
میرم کولر و روشن میکنم. زندگی رو سخت نگیر چون سخت میشه. هر جا کمکی کنی اون بیشترشو برات انجام میده ا ...

منم همیشه همین کارت می‌کنم می‌خواد بدونم اینکه زیادی به حرفشم خوبه یا نه اصلا چند درصد از خانوما مثل منن 

مثلا می‌خواد بخوابه میاد تو تخت بعد میگه آب می‌خوام واسم میاری منم بدون حرفی میرم میارم 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
بستگی داره،بعضی وقتا ک هیچ پیش زمینه ناراحتی نداریمو میبینم واقعا از رو خستگیه اره،ولی اگه غیر از ای ...

همیشه هر مهری داشته باشه به من میگه اگه راه داشت باید جاش حموم دستشویی م میرفتم 

مرد زرنگیه تو کار بیرون ولی خونه میاد نه 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
منم همیشه همین کارت می‌کنم می‌خواد بدونم اینکه زیادی به حرفشم خوبه یا نه اصلا چند درصد از خانوما مثل ...

چه اشکال داره که این کار و بکنی گلم. خیلیم خوبه. این چیزا بستگی به میزان صمیمیت زن و شوهر داره. من کفش های شوهرمم تمیز میکنم در حالی که تو خونه بابام ، بابام ظرفا رو میشست من دست به سیاه و سفید نزدم. اونا هم برای رفاه ما میرن کار میکنن و زحمت میکشن . بین زن و شوهر این چیزا نیست. 

میگم باشه تو بیا ظرف بشور منم کولر رو روشن میکنم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
چه اشکال داره که این کار و بکنی گلم. خیلیم خوبه. این چیزا بستگی به میزان صمیمیت زن و شوهر داره. من ک ...

اخه این رفتاراش باعث شده همه فکر می‌کنن خیلی ظالمه و زورگوعه 

چند روز پیش یکی از فامیل های دورمون به خواهرم گفته بود شوهر تو خیلی خوبه ولی شوهر خواهرت معلومه بد اخلاق و زورگوعه و به خواهرت زور میگه خواهرت خیلی مظلومه 

واقعا میدون جنگ شده خونه ها : | 

حالا انگار آدم میمیره یه محبت کوچولویی مثل اینو انجام بده 

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
میگم باشه تو بیا ظرف بشور منم کولر رو روشن میکنم

حرفت هزارتا لایک داره 

مردا خونه رو خوابگاه میدونن😁😔

وای همیشه اعتراف می‌کنه که خونه خیلی بهم آرامش میده منم بخش گفتم این آرامش مدیون منی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز