اگر در حال طرف شستن باشید و شوهرتون در حال تماشای تلویزیون باشه بعد بهتون بگه مثلا کولر روشن کن جوابشو چی میدید دستاتونو میشورید میرید کولر روشن میکنید یا میگید خودت پاشو
فلسفه الاکلنگ اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند 😍😍😍
چون حالت التماسی میگه که مثلا خسته س و جونشو نداره خودش پاشع
سلام من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
از صبح برپام خجالتم نمیکشه حالا خودت بلن شی ازت کم نمیشه😐
(میتونید رها صدام کنید🙋♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منم همیشه همین کارت میکنم میخواد بدونم اینکه زیادی به حرفشم خوبه یا نه اصلا چند درصد از خانوما مثل ...
چه اشکال داره که این کار و بکنی گلم. خیلیم خوبه. این چیزا بستگی به میزان صمیمیت زن و شوهر داره. من کفش های شوهرمم تمیز میکنم در حالی که تو خونه بابام ، بابام ظرفا رو میشست من دست به سیاه و سفید نزدم. اونا هم برای رفاه ما میرن کار میکنن و زحمت میکشن . بین زن و شوهر این چیزا نیست.
چه اشکال داره که این کار و بکنی گلم. خیلیم خوبه. این چیزا بستگی به میزان صمیمیت زن و شوهر داره. من ک ...
اخه این رفتاراش باعث شده همه فکر میکنن خیلی ظالمه و زورگوعه
چند روز پیش یکی از فامیل های دورمون به خواهرم گفته بود شوهر تو خیلی خوبه ولی شوهر خواهرت معلومه بد اخلاق و زورگوعه و به خواهرت زور میگه خواهرت خیلی مظلومه
فلسفه الاکلنگ اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند 😍😍😍