سلام دوستان، من میخوام یه حیوون خونگی داشته باشم ولی هم اینکه خیلی نمیتونم برای خریدش پول بدم و هم اینکه اصلا نمیدونم سگ بهتره یا گربه؟ یه ترییر رو یکی از دوستان میخواد واگذار کنه، از طرفی فکر میکنم نگهداری گربه راحت تره، کسی اینجا گربه ایرانی داره که بخواد واگذار کنه یا بفروشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین. :)
بحث دین من و دین تو نیست. اگه به خدا اعتقاد داری و میگی خدا رو شکر، همون خدا گفته سگ برای نگهبانی از گله و خونه است نه برای ناز کردن و بوس کردن!!! جالبه به خدا اعتقاد داری و حرفای خدا رو اهمیت نمیدی!!!
ای بابااا زازا جان تو که انقدر با سگ و گربه اذیت میشی چرا تو این تاپیکی؟؟ هم خودت رو ناراحت میکنی هم بقیه رو!! من هیچ کجای قرآن ندیدم بنویسه سگ نجسه. دیگه به بقیه حرف های خدا اهمیت میدم یا نه ، به خودم مربوطه.
چرا تحمل حرف منطقی رو نداری؟ چقدر دیدت بازه و روشنفکری!!! آیات قرآن به وضوح گفته که سگ و خوک حیوانات نجس هستن. حالا چرا ما گیر دادیم به همین دو تا حیوون نجس؟؟؟ اینهمه حیوانات پاک و زیباتر وجود داره!
زازا کدوم ایه گفته اونم به وضوح؟؟؟!!! درضمن منم باسمانه موافقم بهتره اگه دیدن محبت ورسیدگى به یک حیوون رو ندارى به ما توهین نکنى که کمبود محبت داریم یا بیدین هستیم!!!
ممنون از جوابای منطقی همتون! واقعا نشون میده چقدر با فکر و منطق دارید زندگی میکنید. دلیل نجس بودن سگ و خوک رو خدا باید بگه نه شما. ممکنه یکی از دلایل اون باشه نه همش