سلام دوستان، من میخوام یه حیوون خونگی داشته باشم ولی هم اینکه خیلی نمیتونم برای خریدش پول بدم و هم اینکه اصلا نمیدونم سگ بهتره یا گربه؟ یه ترییر رو یکی از دوستان میخواد واگذار کنه، از طرفی فکر میکنم نگهداری گربه راحت تره، کسی اینجا گربه ایرانی داره که بخواد واگذار کنه یا بفروشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین. :)
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من عاشق حیوونام دوست دارم 2 تا گربه 2 تا سگ 2 تا خرگوش 2 تا خوکچه هندی داشته باشم ولی نمی تونم ..چون شوو حساسیت داره...همسایه ها هم خوششون نمیاااااد ...ولی اصلا دوست ندارم پرنده و ماهی داشته باشم دلم می سوزه تو قفس و آکواریوم زندونیننننن
گربه که خیلییییییی چندش و ترسناکه! من از 10 فرسخیش میمیرم از ترس سگ هم که نجسه و تکلیفش روشن! هزار تا دردسر داره!
من کلیییییییی گلدان دارم. ماهی دارم. پرنده دارم!
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
هر کسی یک جوره و یک علایقی داره نباید به هم توهین کنیم ... من حیوون هارو دوست دارم اما توانایی نگهداری یک حیوون رو در خودم نمیبینم شاید چون دوتا بچه دارم .من خودم چون اپارتمان نشینم اگر هم بخوام حیوونی بیارم ترجیح میدم گربه باه چون همسایه هامون هم سگ دارن هم گربه و صدای سگ ها بیشتر خونه ی ما میاد و گاهی هم ازار دهنده ست و ضمنا حس کردم خیلی همسایه ها وقتی همراه اون همسایه و سگش سوار اسانسورن چون مسائل مذهبیش براشون مهمه معذبن معلومه خوششون نمیاد همراه سگ سوار اسانسور بشن . خودم هم به این فکر هستم که شاید یک حیوون خونگی مثل کاسکو یا گربه برای هم بازی شدن با بچه ها بد نباشه
می گن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو می گیری فکرشو بکن…
بحث دین من و دین تو نیست. اگه به خدا اعتقاد داری و میگی خدا رو شکر، همون خدا گفته سگ برای نگهبانی از گله و خونه است نه برای ناز کردن و بوس کردن!!! جالبه به خدا اعتقاد داری و حرفای خدا رو اهمیت نمیدی!!!