سلام دوستان، من میخوام یه حیوون خونگی داشته باشم ولی هم اینکه خیلی نمیتونم برای خریدش پول بدم و هم اینکه اصلا نمیدونم سگ بهتره یا گربه؟ یه ترییر رو یکی از دوستان میخواد واگذار کنه، از طرفی فکر میکنم نگهداری گربه راحت تره، کسی اینجا گربه ایرانی داره که بخواد واگذار کنه یا بفروشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین. :)
روایات بسیار متعدد و در حد تواتر در مورد نجاست سگ وجود دارد. این روایات در حد تواتر معنوی است. روایت متواتر یعنی روایاتی که از نظر سندی از افراد بسیار موثق و مطمئن و متعدد روایت شده است که احتمال اشتباه و یا تواطی بر کذب در آن نمی رود.
ولی احترام به حقوق دیگران خیلی مهمه، در جامعه ایران مردم از سگ اکثرا میترسن و خوششون نمیاد،و باید احترام گذاشت متاسفانه بعضی افراد،حالا از روی عمد یا اتفاقی باعث بهم زدن اسایش دیگران میشن. حیوون خونگی تا حدی مجازه که به حریم دیگران لطمه ای وارد نکنه. ممنون...
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
در مورد هر چیزی که توی این سایت بحث بشه، همیشه یه نفر هست که میخواد عقاید خودش رو توی حلقه دیگران فرو کنه. آخه عزیز دل، عقاید مذهبی شما مثل مسواک شما شخصیست، اینو نباید توی حلقه دیگران فرو کنی که.
درنا جون ببخشید یه سوال دارم ، سگ نر و ماده از نظر نظافت و رسیدگی با هم فرق دارن؟ من قبلا سگ ماده داشتم ولی برای یه مدت خیلی کوتاه. زیاد بهش رسیدگی نکردم.