2777
2789
عنوان

دخترم کف یک پاشو زمین نمیذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 9907 بازدید | 58 پست
از وسایل میگیره راه میره  گاهی وقتام خودش وای میسته ولی سریع میفته   بنطرتون زود را ...

نترس.طبیعیه.بچه من از ۸ ماهگی میگرفت وایمیساد ولی ترسو بود ۱۱ ماهگی کامل راه رفت.آره.ددس داره زودتر راه بره ورورجک😍😙

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عین دختر من دقیقا

نترس.هیچی نمیشه.بچه ها تا کامل راه برن واسه حفظ تعادلشون این کارهارو میکنن.راه که بیوفته درست میشه.تازه تا دو سه سالگی هم پاهاشونو درست و حسابی نمیندازن.پسر من وقتی باسرعت میدوه فکرمیکنم الانه که بامخ  بخوره زمین.سرشو جلوتر میگیره و دستهاشو سفت میکنه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
بچه برادرم دوماه از دخترم کوچیکتره از دوماهگی سیخ وایمیستاد 😊

پسر خواهرشوهر منم ۱هفته کوچیکتره صاف وایمیسته 

بچه با بچه فرق داره خواهر ماشالله بچه اون شیر زیاد میخوره اما پسرم کم یا قد اون بلندتره پسرم کوتاه  خیلی باهم متفاوتن با اینکه پسرم ۱هفته بزرگتره

😒

دختر منم پاشو زمین نمیذاش زانو هاشو خم میکرد تو ۶ ماه

بردمش دکتر ،گفت ویتامین د پایینه ، امپولشو داد زدم براش خوب شد، الانم که ۹ سالشه فداشم

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
اگه دوتا پاش باهم اینجوری بود کمتر نگران میشدم

خب ازترسشه دیگه دختر!!!!کم کم اون یکی رو هم میذاره زمین.خواهرزاده من اینجوری بود ۱۱ ماهگی تازه ۴ دست و پارفت اونم مثل زخمیهای جنگی یه پاشو میکشید زمین😂😂😂بعد درست شد ۱۴ ماهگی راه افتاد.

عزیزم تاپیکت رو خوندم، خندم گرفت یاد خودم افتادم. دختر منم اینجوری بود، یه پاش رو میذاشت، اون یکی رو کج می ذاشت یا نمیذاشت....خوب کوچولو هست هنوززز  ...زودهههه. الکی نگرانی

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊