2777
2789
عنوان

دخترم کف یک پاشو زمین نمیذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 9914 بازدید | 58 پست
نه هنوز ، اطرافیان میگن زوده ولی همسرم میگه تا یماه دیگه وایسیم

نه عزیزم میدونم الان خیلی استرس داری.خب ببرش پیش ی دکتر متخصص که خیالت راحت شه.تا یکماه دیگه فقط خودت اذیت میشی

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
آیلینم موقع رآه رفتن پاهاش ۱۸۰ درجه میزاره 😂 اینا چرا اینجورین ؟

خخخخ

من گاهی وقتا نگران میشم نمیدونم چکار کنم گفتم 

کاردرمانگر گفت تا ۹ماه وقت هست

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخ من گاهی وقتا نگران میشم نمیدونم چکار کنم گفتم  کاردرمانگر گفت تا ۹ماه وقت هست

اره دکتر میگه راهی برا تعادل پیدا میکنن. چه بگم. مادرشوهرم‌ هی میگه ببند پاهاشو خوب نی برا دختر

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
نه عزیزم میدونم الان خیلی استرس داری.خب ببرش پیش ی دکتر متخصص که خیالت راحت شه.تا یکماه دیگه فقط خود ...

دکتر خودش اختر خاوریه، کلا میگه طبیعیه، یادمه اوایل در رفتگی لگنشم چک کرد گفت سالمه، 

دکتر خودش اختر خاوریه، کلا میگه طبیعیه، یادمه اوایل در رفتگی لگنشم چک کرد گفت سالمه، 

خب پس نگران نباش.انشالله چیزی نیست

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
۷ماه

نکن این کارهارو باخودت دختر!!!😒الکی نگران نباش.بچت هنوز راه نمیره که!!!طبیعیه.بچه من ۱۱ ماهگی راه افتاد مثل بابا پنجعلی راه میرفت!!!😂😂کم کم درست شد.میترسن ازایستادن.و نمیتونن تعادلشونو حفظ کنن.اگه بعداز دوسالگی ادامه داشت اونموقع باید نگران بشی.نه الان.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خدا از دهنت بشنوه خیلی نگرانم

نگران نباش.من زیاد دیدم ازاین چیزها.بچه ای که خیلی صاف و درست وایسه کم دیدم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
نکن این کارهارو باخودت دختر!!!😒الکی نگران نباش.بچت هنوز راه نمیره که!!!طبیعیه.بچه من ۱۱ ماهگی راه ا ...

فدات مرسی عزیزم دلم اروم شد

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐