2777
2789
عنوان

دخترم کف یک پاشو زمین نمیذاره

9906 بازدید | 58 پست

دوستان من خیلی نگرانم، دخترم شش ماهش کامل نشده ،وقتی که حالت ایستاده میگیرمش کف پای چپشو زمین نمی ذاره حالت خم نگه می داره و وزن خودشو میندازه رو پای راستش ،قبل از واکسن چهارماهگی این مشکل رو نداشت بعداز تزریق واکسن دیدم پاشو جمع میکنه،اوایل فکر میکردم درد داره ولی تا الان ادامه داشته

دکتر بردیش عزیزم؟

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم رو پنجه وایمیسه نمیدونم چرا اخه😭

آیلینم موقع رآه رفتن پاهاش ۱۸۰ درجه میزاره 😂 اینا چرا اینجورین ؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

نترس عزیزم.بچه میترسه از ایستادن خودشو کج میکنه.بلد نیست ایستادنو.حتی راه رفتن بچه تا ۳ سالگی ممکنه نرمال نباشه.جای نگرانی نیست.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
دختر منم رو پنجه وایمیسه نمیدونم چرا اخه😭

چندوقتشه؟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
بخدا دارم دیوونه میشم ،همش میگم نکنه تزریق نادرست اینجوریش کرده 

ببرش دکتر

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

خوب میشه.بچه خواهر من تا مدت ها روی پنجه راه میرفت کلی همه بهش حرف زدن که ببر دکتر ببر فیزیوتراپ ولی بعد چند وقت درست شد.فکر کنم کفش پاشنه بلند خیلی دوست داشته😁😁🌸

**اللهم عجل لولیک الفرج**
پسرم ۱۰ماهشه رو پنجه وای میسته کامل رو زمین نمیزاره

راه میره؟