2777
2789
عنوان

😔😔😔داداش بددددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 61 پست
معتاد نیست ماریجوانا میکشه بعدشم ابرومون میرهههه😭😭😭

اون مشروب نمیخوره کسی که گل میکشه نمیتونه مشروب بخوره متاسفانه این مواد به مغز اسیب میزنن و درست نمیشن در کل اعتیاد قابل ترک نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وحشیییی کاش بشه اینکارو کرد یه بلایی سرمون میاره هی به مامان بابام میگه میکشمتون

خدا بهتون رحم کنه

داداش منم علاف و پشت کنکوره،فوق العاده مفت خور و تنبل

بابام با هزاااار ببدبختی براش یه شغل دست و پا کرد،عرضه نداشت،میگفت دلم بخواد میرم،دلم نخواد نمیرم

چیزی که الان همه ی جوون ها ارزوش رو دارن

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  
واقعا پسرا بی جنبن  من خودم داداش دارم  هروز میره پی رفیق بازی ، حرفم نمیشه زد بهشون&nbs ...

همشونم اینجور نیستن

دختر بدم داریم...منتها چون زودتر ازدواج میکنن پدرمادرشونو نجات میدن

چرا نمیتونه؟

اثر مواد و از بین میبره شوهر من ۲۰ ساله تو کار ترک اعتیاده میگه هیچکدوم ترک نمیکنن ممکنه یک درصد دوره پاکی داشته باشن اما ترک امکان نداره خودش میگه تو ۲۰ سال سه یا ۴ نفر ترک کردن واقعا بقیه همه میکشن 

این آدما رو نمیشه کاری کرد چون اعتیاد داره بدنش و سر کردن با این جور آدما خیییلی مشکه من هم داداشم این حالتارو.  داشت اینقدر سر به زیر و پسر خوب و درس خون بود که نگو خدا بگم چکار کار کنه دوستاش رو از راه بدرش کردن. معتاد شد  یا داد و بیداد میکرد یا خودش رو میزد آخر سر  فوت شد 

در هرصورت به کمپ تحویل بدین بعدش کار جور بشه براش تا سرگرم بشه. جان و ابرو درمیان هس. خلاصه با دکتر ...

مامان بابام خودشون پزشکن برن جلو همه ابروشون بره😭😭😭😭

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔
این آدما رو نمیشه کاری کرد چون اعتیاد داره بدنش و سر کردن با این جور آدما خیییلی مشکه من هم داداشم ا ...

خدا بیامرزه. باعث و بانی این مواد رو لعنت کنه. گرفتارن ملت

خدا هست همه جا
ترک گل فقط از طریق روانپزشک صورت میگیره نه کمپ اعتیاد ببرینش پیش روانپزشک اگه دیر بشه تبدیل به جنون ...

دوساله فک کنم دیر شده

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔