2777
2789
عنوان

😔😔😔داداش بددددددد

1088 بازدید | 61 پست

خدایا با این چیکار کنیم😭😭😭ابرو برامون نذاشته بخدا

من تنها تو خونم بودم مامانم زنگ زده با گریه ک بیا اینجا با شکم حامله کلی استرس کشیدم مردمو زنده شدم رفتم خونه مامانم میبینم بیشعور مشروب خورده چیزی کشیده به مامان بابام میگه زندگی من تقصیر شماس 

بچه ها اصلاااا درس نخونده دیپلمه اول رفت دانشگاه پردیس کلی پول خرجش کردیم یه واحدم پاس نکرد باز رفت ازاد باز کلی پول دادیم هیچ غلطی نکرد حالا خانواده ما همه دکتر مهندس

بعد میگه به مامان بابام مبکشمتون میندازمتون تو گونی باید بزارین بیام تو خونه گل بکشم 

بابام چند روز بهش کم پول میداد مقلا روزی ۴۰ تومن ک نره کثافت کاری کنه بعد میگه من باید گدایی کنم حالا سنشم زیاده ولی اتل و باطل😭😭😭😭😭من یه دختر ابرومندم با خانواده خوب گند زدههههههه خجالت میکشم بگم داداشمه

چبکارش کنم

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحویل بدین به کمپ

معتاد نیست ماریجوانا میکشه بعدشم ابرومون میرهههه😭😭😭

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔

وای...بیچاره مامان و بابات...الان که بچه هاشون بزرگ شدن باید آرامش داشته باشن، اینجوری دارن حرص می خورن.

واقعا نمی دونم چیکارش می تونین بکنین. پول بدین یه جور بده...ندین هم ممکنه هر کاری برای بدست آوردن پول بکنه و بدتر بشه.

به زور ترکش بدین، باز شروع می کنه.

کاش یه انگیزه ای پیدا کنه که واقعا بخواد ترک کنه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

پاشو برو خونتون الان! خطر ناکه اونجا! مامان باباتم ببر! بعدم زنگ بزن کمپ بیان ببرنش

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
عزیزم. خیلی سخته  چرا سرکار نمیره وقتی درس نمیخونه؟ بابات بهش پول نده بره کار کنه  مفت ...

۲۵ سالشه 

نده قیامت به پا میکنه برگشته مبگه من میخوام همش رو هوا باشم هیچ کاریم نمیکنم شما باید پولشو بدین😭😭ابروووووم میره

پاشو برو خونتون الان! خطر ناکه اونجا! مامان باباتم ببر! بعدم زنگ بزن کمپ بیان ببرنش

عزیزم معتاد نیست یعنی شایدم هست ولی اینجوری نیست همش لکشه فک نکنم کمپ فایده داشته باشه از خونه بریم وسایلو میشکنه بخدا اونروز لپ تاب قبلی من ک توخونه بود ۱۵ میلیون بود شکست😭😭☹

۲۵ سالشه  نده قیامت به پا میکنه برگشته مبگه من میخوام همش رو هوا باشم هیچ کاریم نمیکنم شما بای ...

وای خدا سنشم کم نیس چرا عاقل نمیشه 

خیلی مادر پدرت محدودش کردن که انقدر عقده ای شده؟ 

اخه اینا کار ۱۸ ساله هاس

پرتش کنن بیرون، قفلهای در رو هم عوض کنن

عزیزم وحشیییی کاش بشه اینکارو کرد یه بلایی سرمون میاره هی به مامان بابام میگه میکشمتون