2777
2789
عنوان

😔😔😔داداش بددددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 61 پست
معتاد نیست ماریجوانا میکشه بعدشم ابرومون میرهههه😭😭😭

ابروتون در صورتی می ره که پدر و مادرتون جلو بقیه سرافکنده بشن وقتی داداشتون یه کار ناجور کرده باشه، مجبور نیستید به همه جواب پس بدید که کجا رفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا سنشم کم نیس چرا عاقل نمیشه  خیلی مادر پدرت محدودش کردن که انقدر عقده ای شده؟  اخ ...

محدوددددد نه والا خیلی ازادش گذاشتن خدا دوستاشو خیر نده یه مشت اشغال کثافتن بخدا بابام از دستش اسی شده 

گوشی ده میلیونیشو دزدیدن همه چی بهش دادیم دوستاش دزدیدن😭دارم حرص میخورم

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔
عزیزم وحشیییی کاش بشه اینکارو کرد یه بلایی سرمون میاره هی به مامان بابام میگه میکشمتون

خب وقتی یه قرون کمتر از پولی که باب میلش باشه بهش بدن هم که وحشی بازی می کنه. امنیت جانی ندارن پدر و مادرتون. باید یا اصلاح بشه یا ترکش کنین همگی

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
وقتی مواد مصرف می کنه پلیس نمی تونه وارد عمل بشه؟ بگیرن ببرنش

عزیزم اینجا همه مارو میشناین چ جوری زنگ بزنیم پلیس😭😭😭خدایااااا

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔
عزیزم معتاد نیست یعنی شایدم هست ولی اینجوری نیست همش لکشه فک نکنم کمپ فایده داشته باشه از خونه بریم ...

واسه همین میگم خطر ناکه اومدیم یه چیز پرت کرد دوباره 

خدایی نکرده بلایی سرهذخودت یا بچت میاد

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
خب وقتی یه قرون کمتر از پولی که باب میلش باشه بهش بدن هم که وحشی بازی می کنه. امنیت جانی ندارن پدر و ...

دلمون میخواد ترکش کنیم 😭بابام میگه کاش بچم نبوووود

واسه همین میگم خطر ناکه اومدیم یه چیز پرت کرد دوباره  خدایی نکرده بلایی سرهذخودت یا بچت میاد

😔مامان بابامو چیکار کنم اخه

عزیزم اینجا همه مارو میشناین چ جوری زنگ بزنیم پلیس😭😭😭خدایااااا

وقتی خداینکرده بلایی سر یکی از عزیزانتون اومد اونوقت آبرو به دردتون می خوره؟ ضمناً الان فکر می کنین کسی خبر نداره؟ متاسفانه آوازه این مسائل خیلی زود میپیچه تو آشناها. شاید فقط به روتون نمیارن.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
محدوددددد نه والا خیلی ازادش گذاشتن خدا دوستاشو خیر نده یه مشت اشغال کثافتن بخدا بابام از دستش اسی ش ...

واقعا پسرا بی جنبن 

من خودم داداش دارم 

هروز میره پی رفیق بازی ، حرفم نمیشه زد بهشون 

کلا پسرا نصیحت دوس ندارن هرچقدرم بگی این کار غلطه تا خودش سرش به سنگ نخوره نمیفهمه

متاسفانه کاریش نمیشه کرد 

ولی خودش از یه سنی به بعد میفهمه و سفر میشه 

البته اگه تازه افتاده باشه تو این کارا

😔مامان بابامو چیکار کنم اخه

حرص نخور 

این رفتارا یکمی نتیجه بال و پر زیادی دادن به پسرا و پسردوستی پدرمادراست  هست 

طبیعتا ادم هرچی بکاره درو میکنه والی چرا شما این رفتارا رو نمیکنی؟

انشالله سربه راه میشه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست