2777
2789
عنوان

😔😔😔داداش بددددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 61 پست
مامان بابام خودشون پزشکن برن جلو همه ابروشون بره😭😭😭😭

فقط راهش اینه بفرستین خارج از کشور یه مدت یکی از فامیلامون گل میکشید و حشیش خیلی اذیت میکرد فرستادن رفت خودش ترک کرد ولی باید کشوری باشه که مواد جرم باشه مثل ارمنستان یا المان 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه شهر دیگه ببرین. مگه پدرو مادرت چهره سینمای نیستن که همه بشناسن. یه شهر دیگه

یه شهر دیگه ببریم مگه میاااد چی بگم والا😭😭😭

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔

ترک برای این جور آدما غیر ممکنه. و دیگه به هیچ دردی نمیخورن  و قادر به کار کردن نیستن اینا فقط میخان یکی خرجشون رو بده 

اسی خونوادت باید از همون اول مواظبش بودن که طرف این کارا نره  ولی واقعا تو این  دوره زمونه  کنترل  پسر سخته چون خیلی لجباز و سر به هوان 

یه شهر دیگه ببریم مگه میاااد چی بگم والا😭😭😭

خب اخلاقشو مامانت میدونه یه جور راضی کنه. 

بگین خوب شدی واست شاسی بلند میخریم . 

مسافرت خارج میری

تور تفریحی میری

اون چیزی که دوس داره وعده بدین وعده جهانگیری

خدا هست همه جا

عزیزم نمیخام بترسونمت...اما چیزی ک رو زبون بیاد اولش تو فکر بوده...خدای نکرده پدر مادرتو کاری کته😞😞😞لطفا ب تیمارستانی کمپی جایی زنگ بزن

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

استارتر :| اه

اولا داداشتو بندازید کمپ یا یه مدت باید تو خونه زندانیش کنید

اگه قرار بر ابرو رفتن باشه همین الانشم ابروتون رفته 

ابروتون از داداشت مهم تره؟ باید جلوشو بگیرید اینجوری که نابود میشه 

مشخصه خیلی لوس و ننر بار اومده 

چرا اخه پول در اختیارش میذارید یا میذارید بره بیرون 

نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد 
استارتر :| اه اولا داداشتو بندازید کمپ یا یه مدت باید تو خونه زندانیش کنید اگه قرار بر ابرو رفتن ب ...

مگه جلو پسر ۲۵ سالرو میشه گرفت😖تقصیر مامان بابام بوده از اول 

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔

هيچ كاري فايده نداره من عين اينو تو نزديكانمون داشتم روز به روز بدتر شد همه كار هم كردن فايده نداشت

فقط بگين برن دكتر اعصاب روان قرص بگيرن ي جوري قاطي غذا به خوردش بدن خيلي ارومش ميكنه

الهی عزیزم تروخدا ترکش بدید خیلی سخته تحمل همچین آدمی و چقدر پدر و مادرتون عذاب میکشم خدا صبرشو بده بهتون .. بهترین کار اینکه که ببریدش کمپ اگه خدایی نکرده بلایی سر پدر و مادرتون آورد دیگه پشیمونی سودی نداره

خدایا شکرت ..