2821
2789
عنوان

رنگ کردن مو

336 بازدید | 34 پست

من موهام تا کمرم بود اونقدر رنگ کردم که همش سوخت مجبور شدم کوتاهه کوتاه کنم

الان تازه یک وجب بلند شده

نمیدونم چی کار کنم؟

از طرفی این همه تو خیابونا مدل میگردن وجور واجور رنگ میکنن خوب میگم درست نیست اصلا رنگ نکنم خوب همسرم دل داره دیگه

ولی خوب نمیدونم میگم دوباره موهام از بین میره

شما جای من باشین چیکار میکنین؟

رنگ نمیکنم. موی سالم رو به همه چی ترجیح میدم. راههای دیگه ای هست که به خودم برسم و خوشکل کنم.به اندامت برس.قشنگ و مرتب باش. اکر پوستت ایرادی داره برطرف کن. 

من دو یکسال و نیم عروسی کردم ...فقط واسه عروسی رنگ کردم اونم بدون دکلره

سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه دوست داری دکلره کنی بجای پودر کرم دکلره بخر کلا ی ربع رو مو میمونه اونم قبلش باید بری موتو بشوری وقتی نم دار بود بزنی به موهات رنگتم بدون امونیاک بخر

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

رنگ نمیکنم. موی سالم رو به همه چی ترجیح میدم. راههای دیگه ای هست که به خودم برسم و خوشکل کنم.به اندا ...

واقعا شما رنگ نمیکنی؟

به نظرم خیلی سخته

آخه

من عاشقه رنگ کردنم

هیچ وقتم از رنگ موهام راضی نبودم

همیشه موی بقیه برام قشنگ تره

متم مثل توموهام خیلی بلندو پربود بااولین دکلره شش ماه بعدعروسیم کلاموهام سوخت یکی دوباردیگش زدم نابودشد دیگ کوتاه کردم ن اونقد الانم زپری بلندمیشه هی نوکاشو میزنم من هی مسکم رنک نکنم نمیشه هرماه رنک میکنم   ولی واقعامو یدست و ی رنک خیلی شیکتره و موی سالم

من هرچی میخوام رنگ کنم همسرم میگه همیطور دوسدارم...دلم نمیخواد موهات اسیب ببینه....و رنگای روشن دوسنداره

سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...
متم مثل توموهام خیلی بلندو پربود بااولین دکلره شش ماه بعدعروسیم کلاموهام سوخت یکی دوباردیگش زدم نابو ...

بله درست میگین منم موافقم ولی رنگ موهارو که میبینم یادم میره نباید رنگ کنم

واقعا شما رنگ نمیکنی؟ به نظرم خیلی سخته  آخه من عاشقه رنگ کردنم هیچ وقتم از رنگ موهام راضی ...

نه خیلی وقته رنگ نمیکنم.چندباری هم که رنگ کردم خواهر بزرگم بزور گرفتم رنگم کرد(خرم کرد)😩موهام سوخت.هرچتد رنگ شکلاتی خیلی بهم میاد گاهی وقتا وسوسه میشم(اعتراف کنم) ولی وقتی یادم میاد که بعد از چند وقت رنگش برمیگرده و هی باید مرتب برنگم و هی ریشه بزنه که نتیجش میشه سوختن موهام عقلم میگه بشین سرجات

بله درست میگین منم موافقم ولی رنگ موهارو که میبینم یادم میره نباید رنگ کنم

منم مثل شمام ولی دوستام سالی یباررنگ میکنن اونم رنگ بدون دکلره چ موهایی دارن ادم کیف میکنه ولی خب منم نمیتونم الانم کجاموی دختریم کجا دیگ بدم اومده

کرم دکلره چطوره؟مورو به پایه میرسونه؟

به پایه ۸ میرسونه مو نه خشک میشه نه شکننده اکسیدانم نمیخواد انگار  من خودمم میخام بخرمش

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

2790
2823
2791
2779
2792