2777
2789
عنوان

رنگ کردن مو

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 34 پست
به پایه ۸ میرسونه مو نه خشک میشه نه شکننده اکسیدانم نمیخواد انگار  من خودمم میخام بخرمش

ممنونم از پیشنهاد خوبتون

وهمگی دوستان که نظراتشون رو میذارن

امیدوارم یه تصمیم درست وخوب بتوانم برای این موضوع تو زندگیم بگیرم چون واقعا دغدغه شده برام

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ممنونم از پیشنهاد خوبتون وهمگی دوستان که نظراتشون رو میذارن امیدوارم یه تصمیم درست وخوب بتوانم برا ...

خواهش میکنم اگرم رنگای بدون دکلره میخوای فقط برای تنوع رنگ معمولی یا شامپوهای رنگساژ استفاده کن شامپو رنگساز گرونه ۱۰۰ به بالاس ولی هم رنگ موتو عوض میکنه هم کمتر اسیب میزنه رنگای قهوه ایم داره که دکلره نخواد

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

این حرفو اون هم بهم میزنه😂 

من با قضیه حجاب واینا کار ندارم نمیخوام امر به معروفو اینا کنم

ولی واقعا خوب مثلا هر کی موشو میندازه بیرون خوب شوهر آدم کور نیست که

میبینه دلش میخواد

نمیدونم چی بگم

منم دوست دارم تو چشم همسرم تک باشم

واسه همین هم بیشترین دلیلش همینه

من با قضیه حجاب واینا کار ندارم نمیخوام امر به معروفو اینا کنم ولی واقعا خوب مثلا هر کی موشو مینداز ...

البته میدونم که اشتباهه که آدم به خاطر این چیزا پدر خودشو در بیاره

نه خیلی وقته رنگ نمیکنم.چندباری هم که رنگ کردم خواهر بزرگم بزور گرفتم رنگم کرد(خرم کرد)😩موهام سوخت. ...

شامپو رنگساژ شکلاتی بخر خب😬دوامش چند ماهه تو حموم مث شامپو استفاده میشه

من با قضیه حجاب واینا کار ندارم نمیخوام امر به معروفو اینا کنم ولی واقعا خوب مثلا هر کی موشو مینداز ...

حرفت کاملا منطقیه .خودمم همین احساسو دارم. وقتی ببینم زنهای خوشکل و رنگاوارنگ رد میشن . ه مونجور که من نگاشون میکنم شوهرم هم نگاه میکنه.ولی گفتم که منم به خودم میرسم. موهام رو خوشکل میکنم.لباس خوشکل میموشم.به اندامم میرسم. آرایش مناسبی که بهم بیاد میکنم. (نه غلیظ چون خیلی از چهره مصنوعی بدم میاد)

شامپو رنگساژ شکلاتی بخر خب😬دوامش چند ماهه تو حموم مث شامپو استفاده میشه

موهام مشکیه. رنگ بزور میگرفت. شامپو رو بگیره؟😏البته شایدم خوب باشه ولی چون هیچوقت رنگ کردن برام جذابیت نداشت هیچ وقت نرفتم که بدونم چی به چیه. جالب اینجاس که خواهرم آرایشگره 🤣

عصبانی نشو

عصبانی چرا🤣🤣🤣این استیکره رو وقتی میذارم که به کسی که مخاطبش من نبودم جواب میدم😅 گفتم شاید نبینه ریپ زدم😬

حرفت کاملا منطقیه .خودمم همین احساسو دارم. وقتی ببینم زنهای خوشکل و رنگاوارنگ رد میشن . ه مونجور که ...

بله درست میگین شاید من زیبایی رو در رنگ کردن موهام میبینم واین اشتباهه منه،متاسفانه،چقدر خوب که یادآوری میکنین برام که زیبایی رو توهمه زوایا ببینم ممنونم

موهام مشکیه. رنگ بزور میگرفت. شامپو رو بگیره؟😏البته شایدم خوب باشه ولی چون هیچوقت رنگ کردن برام جذا ...

اوه پس مثل دختر خالمی اونم موهاش پر کلاغی رنگ بزور میگیره همیشه بدون رنگه موهاش فقط سر مناسبتای خاص اونم عروسی نزدیکاش میره رو زمینه موهاش مش سفید در میاره اونم از صبح تا عصری طول میکشع

اوه پس مثل دختر خالمی اونم موهاش پر کلاغی رنگ بزور میگیره همیشه بدون رنگه موهاش فقط سر مناسبتای خاص ...

نه متاسفانه پرکلاغی نیست☹عاشق موی پرکلاغیم. ولی خوب  تیرس جزو مشکی حساب میشه دیگه.قهوه ای تیرست. 

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز