2789
عنوان

بلاکم کرد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 27 پست
تو5 ساله! من 12 سال!  تازه الان 19 سالمه!  اون خانومی که تو تاپیک قبل گفته بود بعضی از م ...

12 سال؟ 

از پدرت جدا شده؟ 

اره نبودنش بهتره، اما با قلبم چ کنم

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست
شانس من بیچاره ست😔

عزیزم تامیکت رو خوندم مامانت مشکل داره باید روانپزشک بره وگرنه همیشه اینطور مشکل دارید یوی از اقوام همسرم خانومش اینطور بود دوبار همسرشو ورشکسته کرد با کاراش الانم یک ماهه که بستری شده .قبول نمیکرد بره دکتر اخر به زور بردنش. خیلی اذیت کرد خانواده اش رو 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

12 سال؟  از پدرت جدا شده؟  اره نبودنش بهتره، اما با قلبم چ کنم

اره وقتی 6 7 سالم بود! 

من قلبمم دیگه نمیخادش! 

بعضی وقتا یاده سختیایی که به خاطر نبودنش مجبور شدم بکشم میوفتم و فقط گریه میکنم! چقدر همیشه تنها و بی پشتوانه بودم! واقعا بهش نیاز داشتم! 

ولی نبود! 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
عزیزم تامیکت رو خوندم مامانت مشکل داره باید روانپزشک بره وگرنه همیشه اینطور مشکل دارید یوی از اقوام ...

چه خوب که اونا متوجه شدن

مامان منم قبول نکرد بره دکتر. کسیم دور و برش نیست که متوجه این چیزا باشه ولی من از مشکلش تقریبا مطمئنم... 

درمان نمیشه تا همیشه... 

چه خوب که اونا متوجه شدن مامان منم قبول نکرد بره دکتر. کسیم دور و برش نیست که متوجه این چیزا باشه و ...

خب کارش به جاهای باریک رسید سالها میگفتن برو دکتر قبول نمیکرد اخرش برادرش به زور بردش... تو راهم از ماشین خودشو پرت کرد ولی باز بردنش و بستری شد . شوهرش مرد مومن و خوبیه مدام میگفت با خانوما ارتباط داری زنگ میزد به مشتریهاش میرفت دم مغازه اش مینشست زنگ میزد به فامیلا میکفت شوهرم با فلانی هست هر چی میگفتن شوهرت اقاست مرد خوبیه قبول نمیکرد همش گیر میداد... به همه بدبین بود حرف خودش پیچیده بود که رابطه داره با چند تا اقا... بعد به شوهرش اجبار کرده هر چی داره به نامش بزنه وگرنه طلاق میگیره یه پسر ۲۶ ساله هم دارن دو تا ماشین و خونه و مغازه رو به نامش زد ولی بعدش رفت دادخواست طلاق داد گفت مهریه میخوام یک‌ماه همسرشو انداخت زندان. بعد همه چیز رو فروخت مهریه هم گرفت شوهرشو بدبخت کرد رفت یه استان دیگه تنها خونه گرفت طلاقم نگرفته بودن هنوز دوباره برگشت بدون هیچ پولی گفت خرج کردم. اومد التماس که برگردم میرفت در خونه فامیلا که منو اشتی بدین بعد یه دفعه غیبش زد دیدن میره تو امامزاده میخوابه. اخرشم بردنش بستریش کردن

اره وقتی 6 7 سالم بود!  من قلبمم دیگه نمیخادش!  بعضی وقتا یاده سختیایی که به خاطر نبودنش ...

واقعا به لحظه هایی که باید میبودن و نبودن وقتی ادم فکر میکنه نمیتونه ببخشه...... 

منم دیگه باید باهاش کنار بیام که نیست

باید فکر کنم مرده

انشالله کارمون جور بشه برم ازین تهران.... 

خب کارش به جاهای باریک رسید سالها میگفتن برو دکتر قبول نمیکرد اخرش برادرش به زور بردش... تو راهم از ...

وای چقدرررررررررررر شبیه مامان من چقدررررررررررر

بابای منم خیلی مرد مومنیه، مومنم نبود، خیلی ساده ست اصلا تو فاز زن و اینا نیست

دقیقا مامان خودم با چند نفر در رابطه بود، نه که حدس و گمان من باشه، تو خونمونم رفت و امد داشت طرف، بعد بقول شما به هرکی میشناخت میگفت این با زنا در ارتباطه

مهریه شو از بابام گرفت، همه اموالشو گرفت، منم که الان 25 سالمه

5 سال پیش رفت با حق طلاقش طلاق گرفت، تو مراحل طلاقش من خودمو کنار کشیدم چون کلا مخالف طلاقش بودم، اخرش بهم گفت تو کارای طلاقمو کردی من ک طلاق نمیخاستم

سنگینترین حرفی ک باعث شد این 5 سال قیدشو بزنم این بود یه روز زنگ زد بهم، گفت یادم نرفته با علی(دوست پسرش که 20سال ازم بزرگتر بود ونیم مترم قدش از من کوتاهتر بود) تا پای عقد هم رفتی. به قران قسم نه اون اصلا یک لحظه بمن نظری داشت نه من که اون زمان خودم همیشه دوس پسر داشتم و تنها نبودم و اصلا اونو دایی صدا میزدم. ولی اینجوری بهم گفت

الانم که تنها توی تهران داره زندگی میکنه

اون اوایل که تازه بچه دار شده بودم و بابامم تنها زندگی میکرد، میگفت نرو خونه ی بابات دخترتو نبر، انقد میگن طرف شیشه کشیده سر بچه شو بریده یهو بابات یه بلایی سرتون میاره، حالا بابای من سیگارم نمیکشه

کلا روانیه من مطمینم ولی میگه بقیه دیوونن من سالمم

خدا کمکش کنه

نه خواهر و برادری داره که به دادش برسن

نه هیچ ادم دلسوزی داطرافشه

وای چقدرررررررررررر شبیه مامان من چقدررررررررررر .  بابای منم خیلی مرد مومنیه، مومنم نبود، خی ...

باید بستری بشه این فامیلمون رو حتی بستن به تخت اینقدر حالش وخیم بود مقاومت میکرد قرص نمیخورد میخواست فرار کنه... حالا مرخص شده خیلی ساکت شده ولی حتی یه فرشم تو خونه نزاشته کل اموال شوهرشو به باد داد

باید بستری بشه این فامیلمون رو حتی بستن به تخت اینقدر حالش وخیم بود مقاومت میکرد قرص نمیخورد میخواست ...

اینم حالا فعلا پولاش ته نکشیده 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

شانس منه

حالا خدا کنه من مثل اون نشم

باید برم ازین شهر تا بتونم فراموشش کنم برای اون که نمیتونم کاری کنم، برای خودم یه کاری کنم اقلا

وقتاییکه تنها میشم همش یاد این میفتم که 20دقیقه تا خونه مامانم فاصله دارم و ندارمش

اینم حالا فعلا پولاش ته نکشیده 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ شانس منه حالا خدا کنه من مثل اون نشم باید برم ازین ...

کاش کمکش کنید بره دکتر ...مریضی که فقط جسمی نیست اینم یه نوع مریضی هست دیگه باید دارو مصرف کنه

چرا قهرید

ای خواهر من چی بگم قهر نیستم ولی جواب تلفن منو از 10 بار شاید یکدفعه بده اونم خیلی سرد در حد چن ثانیه. منم زنگ نمیزنم. دوستم نداره و منم دوستش ندارم

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
این از ت  لگرام قبلا بلاکم کرده بود امشبم واتساپ

ای خواهر چی بگم ک نبودن مادرم بهتر از بودنش هس. همش فتنه و دعوا درست میکنه حرف میبره و میاره و بشدت مظلوم نماست. بابام فوت شده 

مادرم هم خون ب جگرم کدرده 

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
ای خواهر من چی بگم قهر نیستم ولی جواب تلفن منو از 10 بار شاید یکدفعه بده اونم خیلی سرد در حد چن ثانی ...

خیلی بده اینجوری

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه